Home » Sport » Reacția fanilor când au văzut cum s-a pozat Loredana Groza lângă Gică Hagi: „I-ai zăpăcit cu pieptul tău”

Reacția fanilor când au văzut cum s-a pozat Loredana Groza lângă Gică Hagi: „I-ai zăpăcit cu pieptul tău”

Redactia Știri / 27.05.2024, 11:23

25 mai 2024 a fost o zi mare pentru fotbalul românesc: la aproximativ 30 de ani de la cea mai mare performanță, Generația de Aur, în frunte cu Gică Hagi, a ales să se retragă oficial, printr-un meci care a bătut recordul de audiență pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

La meciul caritabil au luat parte, printre alții, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Rivaldo, Saviola, Dida, Hristo Stoicikov și multe alte staruri mondiale, iar înainte de începerea meciului a susținut un concert, chiar pe gazon, Loredana Groza.

„Sunt onorată să fiu primul artist român care concertează pe Arena Națională! Sunt mândră că sunt româncă și că am onoarea să deschid o seară istorică! Ultimul meci al generației de aur! Hai România”, a scris artista pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Cu o seară înainte de marele meci, la dineul oficial, Loredana Groza s-a fotografiat cu unii dintre cei mai mari fotbaliști și antrenori ai planetei și a postat fotografiile pe rețelele de socializare.

Cap de listă între fotografii a fost Gheorghe Hagi, însă faimoasa artistă nu l-a „ratat” nici pe Jose Mourinho.

„I-ai zăpăcit cu pieptul tău”, „Zeii fotbalului alături de zeița muzicii românești”, „Și-a ținut mâinile departe domnul Jose”, „Doi regi! Pentru că, dacă femeia vrea, poate și ea să devină rege”, „Granzii României” și „Eleganță, stil, talent” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul fotografiilor.

Au existat însă și fani care nu au fost impresionați de apariția Loredanei Groza și au atacat-o în comentarii. „În realitate e mumie” și „Ce caută hoașca asta bătrână acolo?” au spus unii dintre internauți.