Home » Sport » Steaua – Manchester City 0-5: dublă umilință pentru echipa lui Becali

Steaua – Manchester City 0-5: dublă umilință pentru echipa lui Becali

Redactia Știri / 17.08.2016, 10:49
Steaua – Manchester City 0-5: dublă umilință pentru echipa lui Becali

Formaţia FC Steaua Bucureşti a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Și, ca și când scorul rușinos nu ar fi fost suficient, Steaua a fost umilită și de fanii Dinamo, care au organizat o coregrafie specială în tribune.

La începutul jocului, suporterii stelişti au primit veste şi au format o coregrafie pusă la cale de fanii dinamovişti, pe toată tribuna a doua fiind scris mesajul: „Doar Dinamo Bucureşti”. În minutul 10, fanii au fost rugaţi de crainicul stadionului să dea jos vestele.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, referitor la coregrafia de la tribuna a doua pusă la cale de fanii dinamovişti, că au venit „unii din Elveţia sau Olanda” şi s-au oferit să facă gratuit coregrafie, iar el a fost de acord.

„Ce Dinamo Bucureşti? Au venit unii din Elveţia sau din Olanda că fac ei gratuit coregrafie şi le-am zis: «Faceţi bă». Acum vezi Doamne mare şmecherie. Eu le-am zis că nu dau niciun ban şi au zis «Bine domne, facem pe gratis». «Bine mă, faceţi pe gratis». Cred ei că mă interesează pe mine şmecheria lor”, a spus Becali, potrivit News.ro.

Meciul s-a terminat cu 5-0 pentru Manchester City, asta după ce Sergio Aguero a ratat două penaltiuri, dar a reușit să înscrie alte trei goluri.

Au marcat David Silva ’13, Sergio Aguero ’41, ’78, ’89 şi Nolito ’49.

În minutul 8, Niţă a apărat un penalti executat de Aguero, lovitură acordată de arbitru pentru o intervenţie a lui Muniru la Sterling. După executarea loviturii, Nolito a preluat mingea, dar a trimis-o în bara transversală.

0-1: Sterling l-a întors pe Toşca la marginea careului mic şi a pasat în stânga, de unde Silva a înscris.

În minutul 21, Aguero a ratat încă un penalti, acordat pentru un fault al lui Enache la Kolarov, după ce Tamaş a ratat o interceptare. Argeninianul a trimis mingea peste poarta apărată de Niţă.

0-2: Sterling i-a pasat scurt lui Aguero, care a înscris în stânga lui Niţă de la 12 metri.

0-3: Aguero i-a pasat în adâncime la limita ofsaidului lui Nolito, care a înscris.

0-4: Aguero a primit o pasă de la Nolito şi a înscris cu un şut în dreapta lui Niţă, de la aproximativ 14 metri.

0-5: Acelaşi Aguero a stabilit scorul final cu un şut din careu.