Home » Sport » Top 12 sportivi celebri din lume care au refuzat să-și umple corpul de tatuaje. Cristiano Ronaldo, pe listă

Top 12 sportivi celebri din lume care au refuzat să-și umple corpul de tatuaje. Cristiano Ronaldo, pe listă

Manolică Anca / 30.06.2022, 11:59
Top 12 sportivi celebri din lume care au refuzat să-și umple corpul de tatuaje. Cristiano Ronaldo, pe listă

În lumea sportului modern, mulți jucători au transformat arta tatuajului, într-o tradiție tipică. Cu toate acestea, există și o serie de sportivi celebri din lume care au refuzat să-și umple corpul de tatuaje, concentrându-se mai mult pe performanțele sportive. Iată un top al sportivilor care nu au dorit să își compromită corpul doar pentru a arăta elegant.

Sportivi celebri din lume care nu sunt fani tatuaje și au refuzat să își facă până acum

Tatuajele sunt extrem de populare în lumea sportului. Atât de mult încât majoritatea jucătorilor profesioniști au ceva desenat pe corp. Totuși, acest lucru nu este valabil pentru toată lumea. Am alcătuit o listă de sportivi celebri care nu sunt fani tatuaje și au refuzat să își facă până acum.

1. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre puținii fotbaliști care nu și-a făcut tatuaje. Cel care a câștigat de 5 ori Balonul de Aur nu se arată foarte interesant de acest aspect, preferând ca în loc să aibă tatuaje extravagante, să ajute umanitatea. Briliantul portughez donează sânge în mod regulat.

2. Sportivi celebri care au refuzat își facă tatuaje. Kylian Mbappe

Tânărul francez de senzație a refuzat lu el până acum să apară cu vreun tatuaj pe corp.

3. Mo Salah

Mijlocașul lui Liverpool a decis să nu își facă niciun tatuaj, mai ales prin prisma faptului că este musulman, iar în Islam, tatuajele nu sunt permise. El vrea să se gândească doar la fotbal.

4. Paul Pogba

Mijlocașul vedetă al lui Manchester United, Paul Pogba, refuză și el să aibă tatuaje pe corp. El este unul dintre puținii fotbaliști celebri fără tatuaje.

5. Sportivi celebri care au refuzat își facă tatuaje. Nikola Jokic

„The Joker”, așa cum este cunoscut Jokic, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători mari din NBA. Sportivul de 2,11 m refuză deocamdată să își picteze corpul.

6. Andreas Iniesta

Legenda Barcelonei, Andreas Iniesta, a refuzat să poarte tatuaje în timpul carierei sale de fotbalist. A jucat pentru clubul catalan timp de 22 de ani.

7. Gareth Bale

Acesta calcă pe urmele coechipierului său Cristiano Ronaldo și refuză să poarte tatuaje. Motivul pentru care nu care face acest lucru este că tatăl său nu i-a permis în tinerețe.

8. Simona Halep

9. Serena Williams

10. Roger Federer

11. Rafael Nadal

12. Novak Djokovic 

Lionel Messi, la polul opus

Dacă portughezul Cristiano Ronaldo a ales până la vârsta de 37 de ani să nu își facă niciun tatuaj, ei bine, Lionel Messi se declară un fan al acestora. La începutul lunii aprilie, sportivul în vârstă de 34 de ani a decis să își tatueze mingea oficială de la CM 2022, „Al Rihla”.

Tatuajul lui Lionel Messi
Tatuajul lui Lionel Messi

De asemenea, acesta și-a mai tatuat pe picior mesajul „Vamos” (în spaniolă, „Haide”) și anul 2022, referință clară la competiția programată în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, Campionatul Mondial din Qatar. Această ediție va fi, cel mai probabil, ultima sa șansă de a cuceri premiul cel mare. În 2026, Messi va avea deja 40 de ani.