Home » Știri » 15 bărbați scunzi din showbiz. Sunt seducători, chiar dacă înălțimea nu este punctul lor forte. Câți centimetri măsoară

15 bărbați scunzi din showbiz. Sunt seducători, chiar dacă înălțimea nu este punctul lor forte. Câți centimetri măsoară

Manolică Anca / 13.04.2022, 11:40
15 bărbați scunzi din showbiz. Sunt seducători, chiar dacă înălțimea nu este punctul lor forte. Câți centimetri măsoară

În timp ce pe ecran celebritățile noastre preferate pot părea mai înalte, uneori rămânem surprinși atunci când îi vedem în viața reală. De la staruri de cinema cu rol de erou de acțiune la muzicieni de top, unele vedete din showbiz sunt mult sub înălțimea medie a bărbaților. Iată o trecere în revistă a bărbaților celebri a căror înălțime reală te-ar putea surprinde.

Bărbați scunzi din showbiz

Înălțimea medie a bărbaților din Statele Unite este de 1,70 metri. Dar mulți dintre actorii principali de la Hollywood sunt mai scunzi decât media, ceea ce dovedește că înălțimea nu este o barieră în calea succesului atunci când vine vorba de a juca pe marele ecran. Iată o listă de bărbați scunzi din showbiz.

1. Martin Scorsese

Astăzi, el este unul dintre cei mai influenți regizori de la Hollywood. Câștigătorul premiului Oscar a cochetat și cu actoria, cu apariții în Curb Your Enthusiasm și 30 Rock, și se pare că înălțimea sa de doar 1,70 nu a fost niciodată un impediment în cariera sa.

Martin Scorsese
Martin Scorsese

2. Bărbați scunzi din showbiz. Justin Bieber

Este unul dintre cei mai de succes muzicieni ai noului mileniu, iar înălțimea sa de doar 1,75 m se pare că nu a fost niciodată un impediment în cariera sa.

3. Al Pacino

Cunoscut pentru rolurile sale de gangster și pentru stilul său de actorie exploziv, Al Pacino, care are o înălțime de 1,70 metri, a avut o carieră prolifică.

Însă statura sa aproape că l-a costat rolul din The Godfather. În timpul unei discuții de la festivalul de film Tribeca din 2017, producătorii ar fi considerat că Pacino este „prea scund” pentru rol și au vrut un tip ca Robert Redford.

4. Tom Cruise

Tom Cruise ar avea o înălțime de 1,75 metri. Se presupune, deoarece există de fapt o mulțime de speculații cu privire la înălțimea starului din Top Gun, numeroase forumuri de discuții și bloguri pe această temă încercând să dovedească faptul că are mai mult de 1,70 m.

5. Bărbați scunzi din showbiz. Dustin Hoffman

Actorul Dustin Hoffman, laureat al premiului Oscar, a jucat în filme de succes, printre care The Graduate, Midnight Cowboy, Rain Man și Hook. Actorul are o înălțime de aproximativ 1,65 metri.

Într-un interviu pentru The Guardian, actorul și-a recunoscut înălțimea, spunând că a fost plăcut surprins că regizorul Mike Nichols l-a distribuit în The Graduate.

6. Bruno Mars

Mars este cunoscut în primul rând ca muzician, dar cântărețul de la 24K Magic are mai multe talente. Muzica sa a apărut în filme precum Pitch Perfect și Friends with Benefits, iar el a fost vocea lui Roberto în Rio 2. Vedeta are 1,65 metri înălțime dar, cum spune unul dintre versurile sale celebre, „You’re amazing just the way you are”.

Bruno Mars
Bruno Mars

7. Bărbați scunzi din showbiz. Kevin Hart

Într-un videoclip Variety, actorul din Night School spune: „Hei, ce se întâmplă, eu sunt Kevin Hart și un lucru pe care poate nu-l știți despre mine este… că am 1,70 m și jumătate. Multă lume crede că am doar 1,65 m. Dar nu e așa. Am 1,65 m și jumătate.”

Printre vedetele mici de statură se mai numără și: Rob Schneider, Daniel Rafcliffe  Joe Pesci, Zac Efron, Jonah Hill, Ben Stiller, iar lista poate continua.

Top 8 bărbați scunzi din showbizul românesc

  1. Adi Minune – Cu toate că măsoară doar 1,5 metri, el nu a fost niciodată complexat de înălțimea sa.
  2. Marius Moga – Datorită înălțimii sale, 1,65 metri, acesta s-a remarcat în showbiz-ul autohton drept „Micul Mozart”.
  3. Irinel Columbeanu – Fostul milionar din Izvorani are o înălțime de 1,66 metri.
  4. Cosmin Seleși – Actorul măsoară 1.67 metri, dar acest lucru nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes în televiziune.
  5. Dani Oțil – Cu toate că are doar 1,68 metri, colegul de platoul al lui Răzvan Simion este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc.
  6. Pepe – Cu siguranță, nu mulți știu că artistul are doar 1,69 de metri.
  7. Alex Velea – Artistul măsoară 1,70 metri, chiar dacă atunci când se află lângă Antonia pare un pic mai scund.
  8. Pavel Bartoș – Simpaticul prezentator măsoară 1,71 metri și se încadrează cu succes în categoria „Măricel”.