Home » Știri » Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021. Vezi calendarul complet al examenelor

Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021. Vezi calendarul complet al examenelor

Alexandru Cazacu / 09.07.2021, 09:53
Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021. Vezi calendarul complet al examenelor

Mulți dintre absolvenții de liceu aleg să își continue studiile la universități private, printre care se află și Universitatea Spiru Haret. Haideți să vedem ce acte sunt necesare pentru admiterea la Spiru Haret și care este calendarul complet al examenelor.

Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021

Admiterea la facultățile din cadrul Universității Spiru Haret, a început pe data de 1 iulie și se va încheia pe 31 iulie. Este important să menționăm că taxa de înscriere la concursul de admitere pentru studiile universitare de licență și masterat este de 150 lei.

Admiterea se desfășoară de la 1 iulie și durează până pe 30 septembrie 2021. Totodată, candidații care au optat pentru preînscrierea online la unul dintre programele Universităţii Spiru Haret (licență sau masterat) în perioada 17 februarie – 31 iulie 2021 și au depus documentele până la data de 31 iulie 2021 sunt scutiți de achitarea acestei taxe, potrivit impact.ro. Iată care sunt actele necesare pentru admiterea la Spiru Haret în acest an:

  • Dovada absolvirii examenului de bacalaureat: diplomă de bacalaureat / diplomă echivalentă în original (dacă liceul a eliberat documentul);
  • Copie a diplomei de bacalaureat însoțită de o adeverință eliberată de facultatea la care se află diploma de bacalaureat, în original (în cazul celor care urmează a doua facultate sau care au depus diploma de bacalaureat în original la alt dosar de admitere);
  • Copie a actului de identitate, care să cuprindă codul numeric personal;
  • Copie după certificatul de naștere;
  • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
  • Adeverință medicală tip (de la medicul de familie);
  • 3 fotografii 3/4;
  • Dosar plic.
Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021
Ce acte sunt necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2021. Vezi calendarul complet al examenelor

Facultățile din cadrul Universității Spiru Haret

Facultatea de Educație Fizică și Sport

  • 1 – 28 iulie 2021 – înscrieri
  • 30 iulie –  Afișarea rezultatelor
  • 16 august – 22  Septembrie 2021 – înscrieri
  • 24 septembrie – afișarea rezultatelor

Facultatea de Litere

Facultatea de Științe Socio-Umane

Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative, București

Facultatea de Medicină Veterinară, București

Facultatea de Inginerie și Informatică, București

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, București

Facultatea de Științe Economice, București

Despre Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret funcționează din anul 1991, fiind recunoscută de Ministerul Educației Naționale prin acreditarea acordată de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior și Agenția Europeana de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

De asemenea, instituția a fost înființata și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, care certifică faptul că Universitatea Spiru Haret, acreditată, este ”instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ”.

Spiru Haret, ”universitate centrată pe educație”

Universitatea Spiru Haret avea în anul 2009, nu mai puțin de 300.000 de studenți din totalul de un milion din România. Prin comparație, Academia de Studii Economice avea 45.000 de studenți. De asemenea, nu sunt mulți cei care știu că atât Papa Ioan Paul al II-lea, dar și Ion Iliescu au primit doctorate de onoare din partea acestei universități. În anul 2011, Universitatea Spiru Haret a fost evaluată oficial drept ”universitate centrată pe educație”, a treia și cea din urmă categorie de universități românești în privința calității educaționale.