Home » Știri » Când începe sezonul 11 Românii Au Talent la PRO TV. Mari surprize, din primăvara 2021, pentru telespectatori

Când începe sezonul 11 Românii Au Talent la PRO TV. Mari surprize, din primăvara 2021, pentru telespectatori

Violeta Badea / 14.01.2021, 12:33
Când începe sezonul 11 Românii Au Talent la PRO TV. Mari surprize, din primăvara 2021, pentru telespectatori

Când începe sezonul 11 Românii Au Talent la PRO TV. Mari surprize, din primăvara 2021, pentru telespectatori. Românii Au Talent reprezintă unul din cele mai aşteptate show-uri de talente din România. Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii emisiunii, iar la început de an show-ul revine la PRO TV. Telespectatorii sunt entuziasmaţi şi nerăbdători cu privire la surprizele de care vor avea parte. Care este mai concret data în care va începe Românii au Talent?

Când începe sezonul 11 Românii Au Talent la PRO TV

Show-ul de talente, Românii Au Talent, revine pe micile ecrane în luna februarie şi se află la sezonul 11. Emisiunea se va difuza din data de 5 februarie şi va avea două ediţii pe săptămână. Sunt anunţate numeroase surprize! Acest sezon o aduce pe Alexandra Dinu în postura de jurat. Fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu s-a integrat de minune în noul rol. Astfel, juriul va fi format din: Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra, potrivit stirileprotv.ro.

Jurații Romanii au talent, sezonul 11
Jurații Romanii au talent, sezonul 11

Actriţa l-a înlocuit la masa juriului pe Mihai Petre. Acesta şi-a luat adio de la emisiune cu o postare emoţionantă pe un site de socializare.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai gasi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a scris acesta pe contul să oficial de Instagram.

De asemenea, prezentatorii show-ului de talente rămân celebrii şi carismaticii Pavel Bartoș și Smiley. Aşa cum ne-au obişnuit, aceştia au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de a intra pe scenă şi a-şi prezenta numărul. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin trei de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită.

Prezentatorii Romanii au talent
Prezentatorii Romanii au talent

Când au avut loc preselecţiile

Preselecţiile pentru noul sezon au avut loc în luna septembrie a anului trecut. Echipa căutătorilor de talente a ajuns în şapte oraşe. Aceştia au trebuit, de data aceasta, să asigure şi toate măsurile de siguranţă privind pandemia de coronavirus (distanțare socială în sălile de casting, în zonele de așteptare, asigurarea de măști, dar și a soluțiilor de dezinfectare).

În anul 2019, emisiunea Românii au talent a fost câştigată de Radu Palaniţă, un mecanic-auto. Acesta a impresionat cu vocea sa după ce a intrepretat în marea finală piesa „My way”, a lui Frank Sinatra. Concurentul a ajuns în finală după ce a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, iar premiul a fost în valoare de 120.000 de euro.