Home » Știri » Ce este Super Luna Sângerie, când și cum poate fi văzut fenomenul în România, cum afectează fiecare zodie în parte. Tot ce trebuie să știi

Ce este Super Luna Sângerie, când și cum poate fi văzut fenomenul în România, cum afectează fiecare zodie în parte. Tot ce trebuie să știi

Violeta Badea / 24.05.2021, 12:38
Ce este Super Luna Sângerie, când și cum poate fi văzut fenomenul în România, cum afectează fiecare zodie în parte. Tot ce trebuie să știi

Ce este Super Luna Sângerie, când și cum poate fi văzut fenomenul în România, cum afectează fiecare zodie în parte. Super Luna Sângerie este prima eclipsă totală de Lună din ultimii doi ani, iar unii nativi vor fi afectați de acest eveniment. Când va avea loc și cum poate fi văzut fenomenul în România veți afla din articolul următor.

Ce este Super Luna Sângerie, când și cum poate fi văzut fenomenul în România

Super Luna Sângerie este un fenomen spectaculos care va avea loc pe data de 26 mai 2021. Evenimentul se va desfășura în semnul de foc al Săgetătorului, în opoziţie cu Soarele, din Gemeni. Fenomenul va putea fi văzut în țara noastră în noaptea acestei zile, după ce satelitul natural intră în umbra Pământului. În aceeași perioadă, va avea loc și o eclipsă totală de Lună, dar acest eveniment nu va fi vizibil din țara noastră sau din Europa, ci doar din America de Nord, Australia, Noua Zeelanda și Asia de Est.

Termenul de „Lună Sângerie” provine din Statele Unite, din anii ’30, când americanii au pus nume „indiene”, acestor fenomene ale satelitului Pământului. Fenomenul mai este cunoscut și ca „luna florii”. Culoarea roșie provine de la lumina soarelui, care se filtrează prin atmosfera Terrei. Eclipsele satelitului Pământului au loc atunci când Luna este plină, ea trecand prin punctul cel mai apropiat de planeta noastră, potrivit celor de la NASA.

Cum afectează fiecare zodie în parte

Super Luna Sangerie
Super Luna Sangerie

Berbec

Eclipsa de Lună îți va reaminti de problemele de sănătate pe care le ai. Nu mai amâna totul și fă o vizită la medic. Nu te mai lăsa pe tine pe ultimul loc.

Taur

Eclipsa de lună îți va reaminti de adevărata ta valoare. Unele persoane te critică și îți caută nod în papură. Cel mai bine este să nu apleci urechea la ce spun ceilalți și să-ți urmezi planurile.

Gemeni

Eclipsa de Lună Sângerie îți aduce vești de la anumite persoane din trecut. Un fost partener se gândește la tine și încearcă să te recâștige.

Rac

Racii au nevoie de câteva momente de relaxare, deoarece au muncit foarte mult în această perioadă. Sunt implicați într-un proiect foarte important pentru viitorul carierei lor.

Leu

Eclipsa totală de Lună te va afecta pe plan sentimental. Te încearcă anumite sentimente pentru fostul partener și nu este exclus să-i dai un semn. Poți să-ți asumi acest risc în dragoste, deoarece sunt șanse de împăcare.

Fecioară

Eclipsa totală de Lună vine cu un câștig substanțial pe plan finaciar. Nativii acestei zodii vor câștiga o sumă mare de bani și vor face investiții bune pentru viitor.

Balanță

Eclipsa de Lună din Săgetător vă avertizează să analizați mai mult situațiile în care vă aflați. Vă aflați în anumite conflicte de multă vreme, dar nu ați făcut niciun efort pentru a le rezolva. Acum e momentul potrivit pentru a acționa.

Scorpion

Eclipsa totală de Lună te împinge de la spate și te îndeamnă să evoluezi. Se anunță câteva schimbări importante în viața ta.

Săgetător

Eclipsa totală de Lună te face mai romantic, iar acest lucru te va ajuta să trăiești momente unice alături de partenerul de viață. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche.

Capricorn

Eclipsa totală de Lună va avea un impact major pentru această zodie. Vei face câteva compromisuri, dar acest lucru nu este neapărat rău, deoarece vei căpăta numeroase avantaje și beneficii. Întreaga situație va fi în favoarea ta.

Vărsător

Vărsătorii vor traversa o perioadă plină de surprize, cu implicări serioase din partea semnului Săgetător.Atitudinea ta nervoasă, vulcanică sau irascibilă poate să aibă reacții pozitive, dar și negative.

Pești

Eclipsa totală de Lună te va ajuta să îți îndeplinești un vis și va aduce schimbarea pe care o așteptai de mult.