Home » Știri » Ce relație au avut Mickey şi Minnie Mouse în viața reală. Secretul bine păstrat de actorii care au făcut vocile pentru celebrul cuplu Disney

Ce relație au avut Mickey şi Minnie Mouse în viața reală. Secretul bine păstrat de actorii care au făcut vocile pentru celebrul cuplu Disney

Manolică Anca / 26.08.2021, 16:30
Ce relație au avut Mickey şi Minnie Mouse în viața reală. Secretul bine păstrat de actorii care au făcut vocile pentru celebrul cuplu Disney

Sunt aproape de 93 de ani, de când Mickey Mouse şi Minnie Mouse au devenit simbolul cuplului îndrăgostit de la Disney. Povestea dintre cele două simpatice personaje se pare că a fost dusă la un alt nivel și în culise. Iată ce relație a existat între actorii care au făcut vocile pentru celebrul cuplu Disney.

Ce relație au avut Mickey şi Minnie Mouse în viața reală

Încă din anul 1928, cei doi îndrăgostiţi au trecut pe micile ecrane prin tot felul de aventuri şi situaţii, însă niciodată nu s-a confirmat faptul că actorii care le-au dat voci simpaticilor șoricei ar avea vreo legătură şi în viaţa reală. Mai mult, blogul Disney Parks a ţinut să sublinieze faptul că cei doi nu s-au căsătorit oficial, deşi de multe ori au fost percepuţi ca fiind un cuplu căsătorit.

„Ceea ce este real cu adevărat este că Minnie, pe ecran, este doamna sa principală (..) Dacă povestea necesită o parte romantică, atunci Minnie este fata; când povestea este despre un cuplu căsătorit, atunci ei apar ca soţ şi soţie”, a explicat odată Walt Disney.

Deşi șoriceii Mickey şi Minnie nu şi-au spus „Da” şi nu au ajuns în fața altarului, actorii care le-au împrumutat vocile au avut o altă poveste.

Au dorit să țină totul secret

Conform Ghidului Orlando, Florida, vocea lui Mickey a fost făcută, timp de mai bine de 30 de ani, de Wayne Allwine. În acea perioadă, începând din 1986, Russi Taylor i-a dat vocea lui Minnie. Povestea de dragoste dintre aceștia nu a fost publică, însă după cinci ani de colaborare, cei doi actori s-au căsătorit.

Wayne şi Russi - Mickey și Minnie Mouse
Wayne şi Russi – Mickey și Minnie Mouse

Chiar dacă ar fi fost o știre bombă, că un cuplu celebru de şoricei a lovit cu bagheta dragostei şi pe cei care le dădeau viață, Wayne şi Russi au dorit ca mariajul lor să rămână secret. „Când ne-am căsătorit, toată lumea ar fi spus: „Oh, Mickey şi Minnie s-au căsătorit!”, spunea Allwine. Însă „erau Wayne şi Russi. Am vrut să păstrăm povestea despre noi şi nu despre personaje”, a ţinut el să clarifice.

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 18 ani, până la moartea lui Allwine, în 2009, la numai 62 de ani. După moartea sa, a ieșit la iveală faptul că cei doi fuseseră căsătoriţi în toţi acei ani. Russi Taylor, vocea lui Minnie Mouse din anii ’80, a murit zece ani mai târziu, la vârsta de 75 de ani.

Ambii şi-au jucat personajele mai mult decât oricare alt actor. După moartea lui Taylor, preşedinte şi CEO Disney, Bob Iger, i-a împărtăşit un tribut pe Twitter.

„Minnie Mouse şi-a pierdut vocea odată cu trecerea în nefiinţă a lui Russi Taylor (..) Timp de mai bine de 30 de ani, Minnie şi Russi au lucrat împreună pentru a distra milioane de oameni din întreaga lume – un parteneriat care a făcut din Minnie o legendă globală şi din Russi, o legendă Disney iubită de fanii de pretutindeni. Suntem atât de recunoscători pentru talentul lui Russi, cât şi pentru spiritul extraordinar şi bucuria cu care a lucrat”, a scris Igor.