Home » Știri » Ce să faci ca să nu te mai bată pantofii. Cinci trucuri de mare ajutor

Ce să faci ca să nu te mai bată pantofii. Cinci trucuri de mare ajutor

Violeta Badea / 26.01.2021, 10:16
Ce să faci ca să nu te mai bată pantofii. Cinci trucuri de mare ajutor

Ce să faci ca să nu te mai bată pantofii. Cinci trucuri. Te pregătești pentru un eveniment și ți-ai achiziționat o pereche de pantofi noi? Da, urmează momentul acela în care nu știi dacă vei rezista pe ei toată noaptea! Toate femeile au trecut prin asta! Pantofii noi nu sunt întotdeauna cei mai comozi și te poți alege cu dureri insuportabile, bătăuri și răni. În acest articol vă vom prezenta câteva trucuri utile care să vă scape de acest chin și să vă facă să uitați că îi aveți în picioare.

Ce să faci ca să nu te mai bată pantofii.

Atunci când îți achiziționezi o pereche de pantofi, sunt o mulțime de lucruri la care trebuie să fii atentă. Multe tipuri de încălțăminte provoacă răni greu de suportat și, pe lângă asta, îngreunează mersul. Specialiștii recomandă purtarea pantofilor comozi, dar cum facem alegerea potrivită?

Atunci când îi probăm în magazin pare să fie perfecți, iar la prima purtare se demonstrează contrariul. Iată câteva sfaturi utile pentru a face o alegere pe care să nu o regreți mai târziu.

Cinci trucuri

Uscatorul de par largeste materialul
Uscatorul de par largeste materialul

1. Alege pantofi din piele naturală

În primul rând, pentru a evita aceste situații neplăcute, atunci când îți achiziționezi o pereche de pantofi, trebuie să alegi corect și calitativ. Da, sunt mai costisitoare aceste tipuri de pantofi, dar vă veți da seama că vor rezista mai mult în timp și nu sunt incomode.

De asemenea, este necesar să analizați cusăturile, deoarece acestea provoacă disconfort. Firmele, care confecționează doar pantofi din piele naturală, pun accent pe fiecare detaliu. Calitatea înseamnă confort, iar acesta este foarte important în timpul mersului.

2. Alege pantofi cât mai comozi

Multe persoane se păcălesc atunci când își cumpără o pereche de pantofi. Merg pe ideea că pielea se va lăsa, lucru total neadevărat. Încălțămintea trebuie să fie confortabilă încă de la prima purtare! Alege pantofii comozi care îți oferă stabilitate. Specialiștii recomandă pantofii cu toc gros. Aceștia oferă stabilitate atunci când mergi, iar gleznele sunt în siguranță.

Totodată, alternează încălțămintea sport cu pantofii. Aceștia sunt stabili și confortabili, indiferent de modelul pe care îl alegi. Aici este foarte important să alegeți mărimea potrivită apăsând cu degetul mare al mâinii pe vârful lor.

3. Uscătorul de păr lărgește materialul

Probabi ați mai încercat asta acasă, nu-i așa? Înainte să aruncați o pereche de pantofi, fiind convinsă că nu aveți cum să o purtați, încercați acest truc! Tot ce trebuie să faceți este să vă încălțați cu niște șosete groase, iar apoi să puneți pantofii în picioare. Porniți uscătorul de păr la o temperatură medie și ține-l îndreptat către zona în care vă bat pantofii.

Aerul cald are rolul de a lărgi materialul din care sunt confecționați aceștia, iar, în timp, veți observa rezultatele. Acest truc este destul de cunoscut de doamne și domnișoare. Pe multe dintre acestea le-a ajutat și le-a făcut încălțămintea mai ușor de suportat.

4. Aplică cremă de față pe zona în care te bat pantofii

Un alt truc este hidratarea pielii pantofilor cu…cremă de față. Da, ai auzit bine! Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici un strat destul de consistent în interiorul pantofului, în zona în care te bat. Masează ușor materialul până când acesta devine moale. Apoi, încalță pantofii și mergi cu ei prin casă.

Lucru care oricum este recomandat. Este indicat ca să poți pantofii prin casă, înainte de a-i încalța pe parcursul zilei. Acest lucru te ajută să te obișnuiești cu ei.

5. Utilizează plasturi

Folosirea plasturilor te scapă de răni și bătături. Specialiștii recomandă să-i folosiți de fiecare dată când considerați că veți avea probleme. Sunt discreți și nu aveți de ce sa vă faceți griji că îi va observa cineva. De asemenea, sunt recomandați plasturii groși cu gel, deoarece se mulează pe picior și protejează bine pielea.