Home » Știri » Ce salariu are Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Ce salariu are Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Violeta Badea / 25.01.2021, 12:25
Ce salariu are Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Ce salariu are Mihai Gâdea, directorul Antena 3. Mihai Gâdea, în vârstă de 44 de ani, este un jurnalist consacrat și apare de ani buni la Antena 3, dar ce salariu are acesta? Ei bine, câștigul este pe măsura audiențelor. Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” mai ocupă și o altă funcție importantă în televiziune care îi aduce câștiguri substanțiale.

Ce salariu are Mihai Gâdea

Mihai Gâdea are o carieră impresionantă, fiind unul dintre cei mai iubiți jurnaliști din țara noastră. Toată lumea îl știe, deoarece apare seară de seară în direct, la emisiunea „Sinteza Zilei”, una dintre cele mai constante și apreciate emisiuni. În vârstă de 44 de ani, carismaticul prezentator a devenit simbolul televiziunii pentru care a adus cele mai mari audiențe.

Mulți dintre telespectatori se întreabă ce salariu are acesta. De exemplu, e bine de știut că are un câștig dublu față de Mircea Badea, ba mai mult decât atât, Mihai Gâdea ar avea cel mai mare salariu dintre toți. Nu este nici de mirare, deoarece suma pe care o încasează lunar este nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

Angajatul preferat al lui Dan Voiculeste a relizat interviuri cu cei mai cunoscuți români și tratează în fiecare seară cele mai arzătoare subiecte. Își apreciază profesia și o face cu mare pasiune, nu de puține ori a declarat că „Antena 3” reprezintă a doua casă pentru el.

Mihai Gadea alaturi de familia sa
Mihai Gadea alaturi de familia sa

Însă puțini știu că înainte de a îmbrațișa această meserie a fost pastor adventist și absolvent al Facultății de Teologie Adventistă. De asemenea, Mihai Gândea stă foarte bine și pe plan personal. Jurnalistul are o familie superbă. Acesta este căsătorit de mai bine de 15 ani cu Agatha Kundri, cu care are o fată, Karina Maisha.

Soția lui Mihai Gâdea deține o afacere care merge foarte bine și anume o gradiniță cu afterschool în centul Bucurestiului. Mihai Gâdea se poate declara un bărbat împlinit și a declarat că nu a pus câștigul financiar pe primul plan.

„Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranţă, aş fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine ştie să conjuge verbul „a avea” nu reuşeşte neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt nişte jurnalişti care au convingeri puternice şi, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică şi acest lucru este greu de găsit. Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democraţia din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm şi pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine”, declara jurnalistul în urmă cu ceva vreme, la Antena 3.

Mihai Gâdea ofertat de posturi internaționale

Mihai Gâdea a declarat într-un interviu că a primit multe oferte de-a lungul timpului și că jurnaliștii români sunt foarte apreciați în străinătate.

„Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în aceşti ani. Cred că şi ceilalţi jurnalişti de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internaţională. Jurnaliştii din România sunt foarte apreciaţi în afară. Poate nu ştiaţi, dar EuroNews este condus de doi români. (…) Sunt jurnalişti români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti şi Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara ţării”., a spus acesta.