Home » Știri » Ce spune Donald Trump, despre Joe Biden, în primul său interviu după ce a părăsit Casa Albă. Declarații incredibile

Ce spune Donald Trump, despre Joe Biden, în primul său interviu după ce a părăsit Casa Albă. Declarații incredibile

Alexandru Cazacu / 18.02.2021, 13:21
Ce spune Donald Trump, despre Joe Biden, în primul său interviu după ce a părăsit Casa Albă. Declarații incredibile

La primul interviu după terminarea mandatului, predecesorul președintelui american îl atacă pe liderul de la Casa Albă. Donald Trump a oferit miercuri primele interviuri după ce a ieșit din funcție. Ce spune fostul președinte ale Statelor Unite despre Joe Biden.

Ce spune Donald Trump despre Joe Biden

Miercuri, canalele Fox News, Newsmax și OAN l-au solicitat pe Donald Trump să vorbească despre decesul comentatorului politic de radio conservator, Rush Limbaugh. Fostul lider de la Casa Albă a dat primele interviuri după ce i-a predat mandatul lui Joe Biden.

Cu ocazia interviului oferit pentru Newsmax, Trump a vorbit și despre Twitter. Fostul președinte susține că Twitter-ul este ”plictisitor”. Donald Trump susține acest lucru din cauza faptului că rețeaua de socializare i-a suspendat contul. Asta după ce, pe 6 ianuarie, susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul, acțiune care a dus la moartea a cinci persoane. De asemenea, fostul lider american a fost întrebat dacă va reveni pe rețelele sociale, iar el a răspuns că ”negociază cu mai multe persoane”.

”Există, de asemenea, cealaltă opțiune, aceea de a-ți construi propriul site, pentru că avem mai mulți ca oricine altcineva astfel încât să poți construi propriul tău site”, a adăugat Trump referindu-se la susținătorii săi, potrivit Agerpres.

Donald Trump, despre Joe Biden

De asemenea, fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, îl atacă pe succesorul său la Casa Albă. Donlad Trump spune că este posibil ca președintele Joe Biden ”să fie dus cu capul”.

Mai mult de atât, fiind întrebat despre planurile sale pentru 2024 (anul următoarelor alegeri din StateleUnite), Donald Trump nu a dezvăluit dacă vrea să candideze din nou, cu toate că acest lucru ar fi posibil, după ce a fost achitat în procesul de destituire în Senat în săptămâna trecută.

”Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar.Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creștere”, a spus Donald Trump.

Donald Trump a fost achitat în cel de-al doilea proces în Senat

Sâmbătă, fostul președinte al Statelor Unite a fost achitat în Senat de acuzația că i-ar fi încurajat pe susținătorii săi să ia cu asalt Capitoliul în 6 ianuarie. Aceasta nu este pentru prima oară când Donald Trump trece printr-o astfel de procedură, o premieră în istoria SUA. Cu toate acestea, ca și în  procesul din 2019, a fost achitat grație votului senatorilor republicani.

Donald Trump a fost achitat
Donald Trump a fost achitat

Așadar, Donald Trump a avut noroc și a fost achitat sâmbătă, în cel de-al doilea proces, cu 57 de voturi pentru condamnarea lui și 43 de voturi împotrivă, însă, pentru fi condamnat era nevoie de cel puțin 67 de voturi ”pentru”.

Fostul lider de la Casa Albă a fost acuzat că i-ar fi încurajat pe susținătorii săi să ia cu asalt Capitoliul la data de 6 ianuarie. La acea acțiune asupra clădirii Congresului, nu mai puțin de 5 persoane au decedat, printre care și un polițist. Toți politicienii și personalul aflat în clădirea Congresului au fost nevoiți să se ascundă în birouri după ce mulțimea a pătruns furioasă în sediul clădirii.