Home » Știri » Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine. Detalii mai puțin cunoscute

Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine. Detalii mai puțin cunoscute

Violeta Badea / 12.02.2021, 12:57
Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine. Detalii mai puțin cunoscute

Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine. Detalii mai puțin cunoscute. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată pe postul de televiziune Antena3, despre efectele nebănuite pe care le are inițiala prenumelui asupra personalității tale. În continuare vom afla cum anume ne influențează aceasta și e secrete ascunde.

Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine

Probabil că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar inițiala prenumelui tău influențează extrem de mult personalitatea pe care o ai. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvălui care sunt secretele din spatele prenumelui pe care îl porți. Astfel, acesta a spus că literele A, J şi S corespund numărului 1. Această cifră reprezintă autoritate, voinţă, independenţă, individualism, ca părți negative.

Dar pe de altă parte, cei care poartă un nume care începe cu A, J sau S sunt cei care au simțul răspunderii, dau întotdeauna dovadă de mult curaj și sunt capabili să găsească cele mai bune soluții pentru a rezolva anumite probleme dificile cu care se confruntă. Dacă vreţi ca copiii voştrii să aibă aceste calităţi și aceste atuuri, puteţi să le puneți nume care încep cu A, J sau S.

Numerologul a spus că cifra 2 este ecvhivalent cu literele B, K şi T. Cifra 2 reprezintă persoanele mai liniștite, mai retrase și pline de afectivitate. Persoanele care au aceste inițiale nu vor să fie în prim plan, dar au puterea de a face lucrurile să meargă. Cei mai mulți dintre aceștia ocupă funcții importante precum: consilieri, avocați sau lucrează cu publicul. Sunt oameni harnici, muncitori, dar iubesc confortul.

Mihai Voropchievici a dezvaluit ce efect are initiala prenumelui asupra personalitatii tale
Mihai Voropchievici a dezvaluit ce efect are initiala prenumelui asupra personalitatii tale

Contează cum ești strigat

Mihai Voropchievici a mărturisit că este important prenumele pe care ești strigat. Astfel, din două prenume, contează cel după care ești strigat.

„Că o cheamă Elisabeta, dar tu o strigi Beti, E-ul a căzut dintr-o dată, tu te-ai transformat, eşti cu totul o altă persoană. Pentru că impactul este o poreclă, diminutivele, pe care le folosim, indiferent ce nume sau prenume ai pe actul de identitate. Impactul este primul prenume cu care tu te prezinţi în faţa omului şi la care tu răspunzi.”. spune numerologul.

Detalii mai puțin cunoscute

C, L şi U sunt în strânsă legătură cu cifra 3. Acest număr îi reprezintă pe cei plini de energie pozitivă, veseli și sociabili. Cifra 3 este norocoasă, deoarece se află sub semnificația trinității: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Sunt norocoși, dar trebuie să lupte pentru succesul lor.

Inițialele D, M şi V sunt asociate cu cifra 4. Aceste persoane sunt puternice, dure și iubesc stabilitatea. De asemenea, sunt oameni demni, care merg cu fruntea sus, prieteni devotaţi, dar muncesc foarte mult. Cei care au un prenume care începe cu literele D, M sau V pot fi niște manageri extraordinari.

Cifra 5 este echivalentul literelor E, N şi W. Aceste persoane te pot surpinde oricând, sunt imprevizibile și nu stau prea mult pe gânduri atunci când e vorba să ia o decizie. Sunt prieteni extraordinari și iubesc să călătorească. Cei care încep cu E, N şi W sunt predispuși la greșeli, deoarece au tendința de a executa, înainte de a gândi.

F, O şi X se asociază cu cifra 6. Aceste persoane sunt sensibile și stabili în dragoste. Iubesc frumosul, natura, armonia. Iubesc arta și pot face o carieră în diverse domenii.

Literele G, P şi Y sunt asociate cu cifra 7. Sunt persoane secretoase și analizează foarte mult situațiile în care sunt implicate. De asemenea, sunt fantastici de buni la matematică şi în ştiinţele exacte.

H, Q sau Z sunt echivalentul cifrei 8. Sunt oameni puternici și te poți baza pe ei în orice situație. Dețin controlul întotdeauna și nu se pierd cu firea. I şi R, au valoare numerică 9. Sunt persoane sufletiste și dornice să îi ajute pe ceilalți.