Home » Știri » ”Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”. Unde a fost descoperită imaginea care a devenit virală

”Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”. Unde a fost descoperită imaginea care a devenit virală

Cojocaru Cristian / 23.09.2021, 14:13
”Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”. Unde a fost descoperită imaginea care a devenit virală

Chipul ”unui extraterestru” a putut fi remarcat pe o stâncă de către un bărbat. Acesta afirmă că sculputra este similară cu cea de pe Muntele Rushmore și ar avea o vechime de peste 10.000 de ani.

Un bărbat a remarcat ”chipul sculptat al unui extraterestru”

Un bărbat crede că a văzut fața unui extraterestru sculptată în pietre pe Marte. Scott C Waring a înregistrat imaginea unei fețe care apare pe un munte marțian. El crede că sculptura similară cu președinții SUA din Muntele Rushmore ar putea avea o vechime de până la 10.000 ani, ceea ce ar putea fi o dovadă că viața a locuit anterior pe planeta roșie.

„Am găsit o față străină străveche sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului. Fața este construită de-a lungul stâncii într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore american și cu președinții americani sculptați pe el.

Din uzura suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani! Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii pe Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față în partea de munte. Dovadă incontestabilă că viața inteligentă a cutreierat odată pe suprafața lui Marte”, a spus bărbatul.

Această știre a apărut după ce, polițiștii au emis un raport din care reiese că un bărbat a tras focuri de armă pe fereastra camerei sale de hotel, nimerind mașinile parcate dar și camera vecină care era ocupată. Acesta le-a spus oamenilor legii că vizează extratereștrii. Samuel Riddell, în vârstă de 55 de ani a deschis focul într-o parcare a unui hotel din Kentucky. Bărbatul a fost condamnat fiind găsit vinovat pentru patru capete de acuzare.

chipul extraterestru
Picturi care ar putea reprezenta viata extraterestra au fost descoperite intr-o pestera

Extratereștrii apar și în picturi

Picturile preistorice găsite într-o peșteră din India indică faptul că niște călători străini au vizitat sit-ul arheologic. Aceste picturi descriu ceea ce par a fi umanoizi cu fețe, fără caracteristici și un obiect care ar putea reprezenta un vehicul. Această descoperire a fost făcută într-un sistem de peșteri din regiunea Charama din districtul Kanker  al statului indian Chhattishgarh.

Studiile preliminare arată că acele imagini datează de cel puțin 10.000 de ani. Arheologul JR Bhagat crede că picturile pot servi drept dovadă a ipotezei paleocontactului, care spune că în timpurile preistorice Pământul a fost vizitat de membrii unei civilizații extraterestre avansate.

”Descoperirile sugerează că oamenii din vremurile preistorice ar fi putut să vadă sau să își fi imaginat ființe de pe alte planete care încă creează curiozitate în rândul oamenilor și cercetătorilor. Sunt necesare cercetări aprofundate pentru descoperiri ulterioare pe acest subiect „, a declarat Bhagat.

Peșterile intră sub satul Chandeli și Gotitola. Locuitorii au o poveste veche despre ”oameni rohela” sau cei mici care veneau din cer și luau câțiva săteni și nu se mai întorceau niciodată.

”Picturile sunt realizate în culori naturale care au dispărut cu greu în ciuda anilor. Figurile ciudate cioplite sunt văzute ținând obiecte asemănătoare armelor și nu au trăsături clare. Mai ales, nasul și gura lipsesc. În câteva imagini, acestea sunt chiar prezentate purtând costume spațiale. Nu putem infirma posibilitatea imaginației bărbaților preistorici, dar oamenii de obicei își doresc astfel de lucruri”, a spus omul de știință.