Home » Știri » De ce a plecat Cove de la Pro TV. Adevăratul motiv a ieșit la iveală

De ce a plecat Cove de la Pro TV. Adevăratul motiv a ieșit la iveală

Alexandru Cazacu / 04.09.2021, 10:22
De ce a plecat Cove de la Pro TV. Adevăratul motiv a ieșit la iveală

În urmă cu câteva zile, Gabriel Coveșeanu (Cove) a anunțat despărțirea de Pro TV. Acesta a prezentat emisiunea ”Vorbește Lumea” vreme de aproximativ șase ani. Cu toate acestea, haideți să vedem care a fost adevăratul motiv pentru care Cove a plecat de la postul din Pache Protopopescu.

Motivul pentru care Cove a plecat de la Pro TV

După cum spuneam, în urmă cu ceva timp, Cove a anunțat că va înceta colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Ei bine, cu toate că vestea i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii ”Vorbește Lumea”, moderatorul nu a dat detalii în ceea ce privește motivul pentru care a luat această decizie.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe”, spunea Cove.

Care este adevăratul motiv pentru care Cove a plecat de la Pro TV
De ce a plecat prezentatorul de la Pro TV

După plecarea de la Pro TV, Cove trece la Prima TV

Cu toate că atunci nu a dat vreun detaliu despre motivele plecării de la Pro TV, se pare că Gabriel Coveșeanu a bătut palma cu Prima TV, unde va face parte din proiectul Flash Monden, împreună cu Diana Bart. Așadar, cei doi vor prezenta, începând din 13 septembrie, de la ora 19:30 emisiunea ”Flash Monden”, care va fi difuzată de luni până vineri și duminică de la aceeași oră.

”Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden, a spus Coveșeanu.

„Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă” a mai spus Cove.

Activitatea lui Cove în Televiziune. Prezentatorul a mai fost la Prima TV

Actor și prezentator tv, Gabriel Coveșeanu s-a născut la București, pe 4 septembrie 1974. El este directorul Teatrului Ion Creangă și a fost până de curând prezentatorul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.

În ceea ce privește cariera în televiziune a actorului Gabriel Coveșeanu, la începutul anilor 2000, el a fost coprezentatorul Andreei Marin, la emisiunea ”Surprize Surprize”. Ulterior, Cove a mai prezentat emisiunile ”Accepți sau nu”, ”Magic Taxi” , ”Fata lui tata”, ”Mireasă 90-60-90” , ”Jumătatea mea știe”, ”Bingo România”.

După cum spuneam, Cove a mai fost la Prima TV în 2015, la emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”, însă din toamna aceluiași an s-a mutat la Pro TV, unde a prezentat până anul acesta emisiunea ”Vorbește lumea”.