Home » Când, unde, cum » Preselecții Românii Au Talent 2022. Unde și când te poți înscrie pentru noul sezon al emisiunii de la Pro TV

Preselecții Românii Au Talent 2022. Unde și când te poți înscrie pentru noul sezon al emisiunii de la Pro TV

Manolică Anca / 31.08.2021, 17:34
Preselecții Românii Au Talent 2022. Unde și când te poți înscrie pentru noul sezon al emisiunii de la Pro TV

În curând se dă startul unei noi etape de Preselecții pentru cel de-al doisprezecelea sezon Românii Au Talent, case se va difuza în 2022. Află unde și când te poți înscrie pentru noul sezon al show-ului de talente de la PRO TV.

Începe etapa de preselecții pentru Românii Au Talent 2022

Românii Au Talent este un show TV care a debutat la postul român de televiziune PRO TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, creat de compania britanică Simco Limited. Formatul a fost un real succes de-a lungul anilor, înregistrând audiențe colosale în toate țările în care este difuzat.

Nici premiul nu este deloc de neglijat, pentru că, în fiecare sezon, marele câștigător pleacă acasă cu 120.000 de euro. Așadar, românii talentați, dornici să devină și mai cunoscuți sunt invitați să se înscrie în sezonul al 12-lea Românii au Talent. Noul sezon va fi programat în grila de primăvară din 2022 a PRO TV.

Unde și când te poți înscrie pentru noul sezon

După 11 sezoane în care postul TV a fost lider incontestabil de audiență și milioane de telespectatori au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, competiția talentelor continuă cu sezonul numărul 12. Așadar, în această toamnă, producătorii celui mai mare show de talente din România sunt gata să dea startul unei noi etape de preselecții.

Preselecții Românii Au Talent 2022. Caravana Românii au Talent va poposi în marile orașe ale României, gata să cunoască eroii care vor scrie filele din noul sezon. Prima oprire va fi la malul mării, la Constanța, pe 8 septembrie. Apoi, se va îndrepta către Galați, în 10 septembrie. Următoarea oprire va fi la Iași, pe 12 septembrie.

Pe 17 septembrie le va veni rândul timișorenilor să își arate talentul, după care caravana va pleca spre Cluj, unde va poposi pe 19 septembrie. Brașovul va fi penultimul oraș de pe listă, în 21 septembrie, urmând ca pe 25 și 26 septembrie caravana să revină în București, oraș în care se vor încheia căutările.

Locaţiile în care vor avea loc preselecţiile:

  • 8 septembrie 2021 – Hotel Oxford, Constanța;
  • 10 septembrie 2021 – Hotel Ibis Styles Dunărea Galați, Galați;
  • 12 septembrie 2021 – Hotel Unirea, Iași;
  • 17 septembrie 2021 – Hotel Ibis Timișoara City Center, Timișoara;
  • 19 septembrie 2021 – Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj;
  • 21 septembrie 2021 – Hotel Kronwell, Brasov;
  • 25, 26 septembrie 2021 – World Trade Center, București.

Pentru cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecțiilor și care nu pot ajute la caravană, înscrierile se pot face și online, completând formularul de înscriere de pe site, la adresa: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-12.

Preselecții Românii Au Talent 2022
Preselecții Românii Au Talent 2022

Florin Călinescu nu va mai face parte din juriu

O noutate, dar și o veste tristă totodată pentru fanii emisiunii, este că în acest sezon Florin Călinescu nu se va mai afla la masa juriului, alături de Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu. Acesta a anunțat duminică, 18 iulie, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare că renunță la colaborarea cu trustul din Pache Protopopescu.

El a specificat faptul că renunță la colaborarea cu șefii trustului și, implicit, la emisiunea „Românii au Talent”. Cu toate acestea, actorul nu a precizat la acea vreme care sunt motivele concrete pentru care a ales să plece.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PROtv. Deci, și la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, acesta a fost anunțul lui Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Acum, s-ar părea că el are de gând să își facă propria televiziune. El a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că are în plan să deschidă o televiziune 100% românească sau chiar mai multe. Călinescu a postat un anunț conform căruia caută oameni pentru a-și construi o echipă.