Home » Știri » Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Ce s-a întâmplat în 1996, când a ajuns la postul din Pache Protopopescu

Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Ce s-a întâmplat în 1996, când a ajuns la postul din Pache Protopopescu

Alexandru Cazacu / 19.07.2021, 12:12
Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Ce s-a întâmplat în 1996, când a ajuns la postul din Pache Protopopescu

Duminică, Florin Călinescu a anunțat că va părăsi PRO TV, la care revenise de ceva vreme. El este unul dintre oamenii care au scris primele pagini din istoria postului de televiziune. Cu toate acestea, haideți să vedem care este relația dintre Florin Călinescu și PRO TV.

Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Ce s-a întâmplat în 1996, când a ajuns la postul din Pache Protopopescu

Florin Călinescu a debutat cinematografie în ”Lumini și Umbre”, în 1981. Actorul a colaborat cu mai mulți regizori români, printre care și Nae Caranfil, și a jucat în filme precum ”E pericoloso sporgersi”, ”Asfalt Tango” sau ”Filantropica”. La începutul anilor 90, Florin Călinescu a debutat ca prezentator radiofonic la emisiunea ”Duminicile celor singuri” de la Pro FM, potrivit Wikipedia.

În 1996, actorul ajunge la PRO TV, unde realizează emisiunea ”Ora șapte, bună dimineața”, urmată de emisiunea-concurs ”Te uiți și câștigi”. Ulterior, în 1997 a inaugurat emisiunea ”Chestiunea Zilei”. Mai târziu, în 2001, Florin Călinescu este numit director general al postului Tele 7 abc. El revine în 2004 la Pro TV, unde prezintă emisiunea ”Procesul etapei” timp de un an.

Tot la postul de televiziune PRO TV, el a realizat emisiunea ”Duminică de duminică”. Între 2005 și 2007, Florin Călinescu a fost realizatorul emisiunii ”Om la om” de la TV Sport. În 2007, el revine la PRO TV în serialul ”Anticamera”. În octombrie 2012, actorul apare pe micile ecrane, în serialul ”Tanti Florica” de la aceeași televiziune. Ei bine, în 2015, el a revenit la postul din Pache Protopopescu ca jurat al emisiunii ”Românii au talent”.

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Florin Călinescu a anunțat duminică, 18 iulie, pe pagina sa de Facebook că își dă demisia de la postul de televiziune PRO TV. De asemenea, el a specificat faptul că renunță la colaborarea cu șefii trustului și, implicit, la emisiunea ”Românii au Talent”. Cu toate acestea, actorul nu a precizat care sunt motivele sale, însă a spus că revine cu detalii.

”Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PROtv. Deci, și la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, acesta a fost anunțul lui Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Acesta renunță la postul de televiziune și la emisiunea ”Românii au talent”
Relația dintre Florin Călinescu și PRO TV. Actorul renunță la postul de televiziune și la emisiunea ”Românii au talent”

Reacția celor de la PRO TV după anunțul lui florin Călinescu

Cum era de așteptat, după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV, șefii postului de televiziune au făcut o declarație oficială, în exclusivitate pentru click.ro. Reprezentanții PRO TV au anunțat că nu vor comenta declarațiile lui Călinescu și că aceasta este o perioadă de negociere pentru membrii din juriul emisiunii ”Românii au talent”.

”Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat reprezentanții postului PRO TV, pentru click.ro.