Home » Când, unde, cum » Câștigătorul Românii Au Talent 2021. Surpriză uriașă pe scena show-ului de la PRO TV. Cine a plecat acasă cu marele premiu

Câștigătorul Românii Au Talent 2021. Surpriză uriașă pe scena show-ului de la PRO TV. Cine a plecat acasă cu marele premiu

Violeta Badea / 29.05.2021, 08:45

Cine au fost finaliștii Românii Au Talent 2021 și care a fost câștigătorul marelui premiu al sezonului 11. Emoții incredibile pentru cei 11 concurenți „Românii au talent 2021”, care au urcat pe scenă, vineri – 28 mai, și au dat totul pentru a obține marele premiu. Iată cine a plecat acasă cu marele premiu.

Cine sunt finaliștii Românii Au Talent 2021

Emoții mari pentru finala „Românii au Talent 2021”. Vineri, 28 mai, au urcat pe scenă 11 concurenți, însă doar unul dintre ei a plecat acasă cu marele premiu, fiind ales prin vot de publicul de acasă. Alexandra Dinu, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu au urmărit nu mai puțin de 300 de participanți în audiții, dar numai 24 au ajuns în cele din urmă în semifinale.

12 au evoluat în urmă cu șapte zile, iar în ediția de, vineri, 21 mai, au urcat alți 12 pe scena de la „Românii au talent”.  Câte cinci dintre ei au fost selectați în fiecare semifinală, în urma voturilor primite de la public, iar cel de-al 11-lea a fost ales de jurați, printr-un „wild card”.

Iată care sunt cei 11 finaliști Românii Au Talent 2021. Finala a putut fi urmărită în direct pe Pro TV, vineri seara, de la ora 20:30.

11 concurenti se vor duela in aceasta seara pentru marele premiu de 120.000 de euro
11 concurenti se vor duela in aceasta seara pentru marele premiu de 120.000 de euro

Rareș Trufea – cântă la pian și voce și a primit golden buzz din partea lui Pavel și Smiley;

Magitot – numele său real este Marius Drăguși. Acesta a prezentat un moment de magie și stand-up;

Narcisa Ungureanu – cântă muzică populară;

Filip Cioc – e cântăreț și a primit golden buzz de la Florin Călinescu;

GIM – numele său real este Ghintan Ionut Mihail, e cântăreț și a primit golden buzz de la Florin Călinescu;

Dean Bowman – cântăreț;

Daria Batschi Beleca – cântă la harpă și a primit golden buzz de la Andi Moisescu;

Duo Turkeev – acrobați;

Ana Maria Mărgean –  e ventriloc, are o voce incredibilă și a primit golden buzz de la Andra;

Art of Robots – sunt dansatori și au primit golden buzz de la Andi Moisescu;

– Remi Martin – e acrobat și a primit golden buzz de la Pavel și Smiley.

Care este marele premiu al sezonului 11

În finala Românii Au Talent 2021 s-au duelat cei 11 concurenți de mai sus, iar câștigătorul a primit suma de 120.000 de euro. Cel clasat pe locul doi a încasat suma de 20.000 de euro, iar locul 3 are asigurat un premiu de 10.000 de euro. Norocoșii câștigători au fost aleși prin vot de publicul de acasă.

Anul trecut, marele premiu a fost câștigat de Radu Palaniță, iar, în anul 2019, Ana Maria Pantaze a fost cea care a încântat toți telespectatorii cu timbrul său vocal. În aceeași ediție, Magitot a luat premiul de originalitate, care se ridică la valoarea de 10.000 de euro. Concurentul se află și în acest an printre finaliști.

Din juriul Românii Au Talent 2021 fac parte: Andi Moisescu, Florin Călinescu, Andra și Alexandra Dinu. Frumoasa blondă l-a înlocuit pe celebrul dansator și coregraf, Mihai Petre. Și în acest an, show-ul a fost prezentat de îndrăgiții Smiley și Pavel Bartoș.

Câștigătorul Românii Au Talent 2021

Câștigătorul Românii Au Talent 2021 este o fată de această Dată. Ei bine, publicul a decis ca Ana Maria Mărgean să fie încununată la finalul celui de-al 11-lea sezon al show-ului fenomen! Ea a impresionat juriul şi publicul cu un număr inedit de ventrilocie. De altfel, ea a primit Golden Buzz-ul de la Andra, în preselecţii.

„În primul rând vreau să îi mulţumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul şi am ajuns în finală. Le mulţumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto şi ventrilocie, dar şi familiei”, a spus declarat Ana-Maria Mărgean, câștigătorul Românii Au Talent 2021.

Ana-Maria Mărgean, Câștigătorul Românii Au Talent 2021
Ana-Maria Mărgean, Câștigătorul Românii Au Talent 2021

Clasament Românii Au Talent 2021:

  1. Ana-Maria Mărgean
  2. GIM
  3. Art of Robots
  4. Filip Cioc
  5. Rareș Trufea
  6. Dean Bowman
  7. Remi Martin
  8. Daria Batschi-Beleca
  9. Magitot
  10. Narcisa Ungureanu
  11. Duo Turkeev

Premiul de Originalitate Românii Au Talent 2021:

Câștigătorul Premiului de Originalitate Românii Au Talent 2021 a fost grupul Act of Robots. Băieții au fost nominalizați de jurați alături de Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și Maria Rădeanu. Act of Robots au câștigat acest premiu cu ajutorul voturilor telespectatorilor și s-au clasat și pe locul trei în clasamentul general.