Home » Life & Style » Ce este Golden Buzz la Românii Au Talent. Cine a luat butonul auriu în sezonul 11 și ce s-a întâmplat în emisiunea de la PRO TV

Ce este Golden Buzz la Românii Au Talent. Cine a luat butonul auriu în sezonul 11 și ce s-a întâmplat în emisiunea de la PRO TV

Toader Mihai / 19.02.2021, 16:49

Emisiunea fenomen Românii Au Talent, de la PRO TV, a revenit pe micile ecrane pe 5 februarie, cu cel de-al 11-lea sezon. Cei patru jurați, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, sunt pregătiți să jurizeze cei mai talentați români. Iată ce este Golden Buzz la Românii Au Talent și cu noi schimbări a venit sezonul cu numărul 11.

Ce este Golden Buzz la Românii Au Talent

Vești bune pentru fanii emisiunii Românii Au Talent. Cel mai iubit show de divertisment a revenit pe micile ecrane, jurații fiind gata să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că merită un loc  în următoarea etapă. În premieră, în acest an, emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea, de la 20:30, la PRO TV!

Ce este Golden Buzz la Românii Au Talent. Atunci când un concurent primește Golden Buzz, înseamnă că este trimis automat în semifinale, fără a mai fi nevoie să primească minimum trei de DA din partea juraților și chiar dacă vreunul din membrii juriului a apăsat butonul roșu. Și în sezonul 11, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Pavel Bartoș și Smiley vor avea la dispoziție câte două golden buzz-uri pentru aceia care vor demonstra că imposibilul nu există. Așadar, 10 concurenți vor ajunge direct în semifinale, cu Golden Buzz.

Cine a luat deja butonul auriu în sezonul 11

Premiera emisiunii a fost cum nu se putea mai bine, spectacolul culminând cu primul Golden Buzz al sezonului 11 Românii Au Talent. Filip Cioc, un băiețel de doar 10 ani din Galați, a fermecat juriul și a primul Golden Buzz-ul din partea lui Florin Călinescu. Băiețelul cu dificultăți vizuale a cântat impecabil în fața celor patru juraților și a publicului de acasă, Florin Călinescu apăsând fără prea multe rețineri butonul auriu. „Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta”, a spus acesta, în timp ce a apăsat pe buton.

„Nu mă așteptam ca cineva să-mi dea Golden Buzz. Am venit aici să bucur oamenii. În sufletul meu e ca o explozie de particule roz”, le-a spus băiețelul lui Smiley și Pavel Bartoș.

Filip Cioc, primul Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11
Filip Cioc, primul Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11

Un nou Golden Buzz a fost apăsat și în cea de-a doua ediție e emisiunii. Rareș Trufe, un băiat de 16 ani, a încântat pe toată lumea cu vocea și talentul său la pian, interpretând melodia „Jealous”. De această dată, Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat pe butonul auriu, trimițându-l pe Rareș direct în semifinala show-ului.

„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley. Ești mare”, i-a spus Andi Moisescu.

Rareș Trufea, cel de-al doilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11
Rareș Trufea, cel de-al doilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11

Remi Martin (35 de ani), al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11, este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. El a făcut un număr cu adevărat spectaculos pe scena emisiunii, care l-a propulsat direct în semifinala competiției. Remi a povestit în fața camerelor că a avut șansa de a face un spectacol pentru regina Elisabeta, lucru care l-a copleșit, fiindcă se întâmplă o dată în viață. Smiley și Pavel Bartoș s-au pus de acord și au apăsat, din nou, butonul auriu, astfel că, Remi este cel de-al treilea concurent care se înscrie pe lista celor 10 semifinaliști de Golden Buzz. „Nu îmi vine să cred că omul ăsta este de pe Terra”, a spus Pavel Bartoș, la final.

„Cea mai mare aventură pe care o poți trăi este să trăiești așa cum visezi. Să nu amâni, să nu aștepți, ci să te arunci în necunoscut cu toate speranțele tale. Remi este un fenomen! Felicitări! #GoldenBuzz #RomaniiAuTalent” a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11

Emisiunea continuă cu o nouă ediție vineri, 19 februarie

Și vinerea aceasta vom fi martori unor puternice povești de viață și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt acum. Unul dintre cei care au avut curajul să accepte provocarea show-ului vine în faa juraților cu o poveste de viață impresionantă. După trei ani de muncă de birou, într-o corporație, el a luat o decizie radicală  după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat după, pare desprins dintr-un de film… a început să cânte pe stradă: „Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și cum vor reacționa jurații, aflăm vineri, de la 20.30

De asemenea, tot în această ediție, vom ajunge pe culmile cele mai înainte ale contorsionismului. Concurentul va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: „Nu este un moment tradițional de circ”, prestația lui făcându-l pe și Pavel Bartoș să să spună că: „Omul e din altă lume”. Ce moment spectaculos a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să îi iasă perfect, vedem împreună vineri seară.