Home » Life & Style » Cum poți urmări PRO TV, chiar dacă nu ai TV. Nu te costă bani

Cum poți urmări PRO TV, chiar dacă nu ai TV. Nu te costă bani

Manolică Anca / 08.01.2021, 12:44
Cum poți urmări PRO TV, chiar dacă nu ai TV. Nu te costă bani

Vineri seară nu erai acasă și ai ratat emisiunea ta preferată „Românii au talent”. Vrei să urmărești toate acțiunile amuzantelor personaje din serialul de comedie „Las Fierbinți”? Ori vrei să fii la curent cu toate știrile momentului în timp ce mergi la birou .. Perfect atunci! Află cum poți urmări postul PRO TV, chiar dacă nu ai un TV la îndemână. Totul este gratuit!

Cum poți urmări PRO TV, chiar dacă nu ai TV

PRO TV a lansat o nouă platformă PRO TV Plus, unde pot fi văzute toate emisiunile, serialele și Știrile PRO TV. În caz că ai rata vreun episod din emisiunea sau serialul tău preferat, ei bine, nu mai ai de ce să fii supărat. Show-urile, serialele și știrile tale preferate sunt acum gratuit online, pe platforma protvplus.ro și le poți vedea și revedea oricând și oriunde. Cu un design frumos și funcționalități complet noi, platforma oferă tuturor utilizatorilor online, fără niciun ban, conținut „fresh” PRO TV.

Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv care este conectat la internet. Deci, și de pe telefon. Îți poți descărca oricând gratuit aplicația PRO TV PLUS din Google Play și urmări show-urile tale preferate oricând și oriunde. De asemenea, în cazul în care nu ai vrea să ratezi ora de începere a vreunei emisiuni, poți seta o alertă pentru a primi o notificare atunci când aceasta începe. Alerta funcționeaza inclusiv pentru Știrile Pro TV

“Relansarea platformei PRO TV Plus reprezintă un pas important pentru strategia video digitală de a avea conținutul PRO disponibil pe orice ecran, într-o platformă care asigură o experiență on-site modernă și simplă pentru utilizatori și, în același timp, un mediu sigur pentru partenerii noștri de advertising. Platforma PRO TV Plus este rezultatul echipei noastre de digital și development și reprezintă un prim pas pe care îl facem, urmând să lansăm și alte produse și conținut fresh în lunile care urmează.”, a declarat Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV.

Platforma PRO TV Plus
Platforma PRO TV Plus

Cum și ce poți urmări pe platforma PRO TV Plus

Utilizatorii vor regăsit atât conținut live, cât și producții proprii PRO TV. Iată care sunt avantajele platfomei:

  • Gratuitate – poți vedea sau revedea orice emisiune sau serial PRO TV online, gratuit, oriunde te-ai afla, fără a avea abonament;
  • Disponibil pe orice device – laptop, tabletă, telefon mobil;
  • Live PRO TV – dacă nu te afli în fața televizorului, poți urmări PRO TV live, de oriunde te-ai afla;
  • Conținut fresh – Conținutul producțiilor de pe canalele PRO TV este actualizat zilnic și este disponibil pentru cel puțin șapte zile de la încărcarea pe platformă;
  • Conținut exclusiv – fie că este vorba de emisiuni sau seriale, aici vei găsi video-uri speciale, care nu sunt difuzate la TV;
  • Experiența utilizatorului este personalizată – în funcție de conținutul pe care îl urmărești, ai opțiunea de a continua de unde ai rămas și recomandări personalizate, în funcție de producțiile preferate.

Cum te conectezi pe platforma PRO TV Plus

Foarte simplu. Există două modalități. Accesează platforma, după care, în dreapta sus vei vedea opțiunea de „Log in”. Aici se va afișa o casetă în care ești întrebat cum dorești să te loghezi: cu adresa de e-mail sau cu contul de Facebook.

Cu adresa de e-mail: dacă alegi această modalitate, apasă butonul „Înregistrează-te”, după care completează cele trei câmpuri obligatorii cu nume, adresa de e-mail și o parolă. După ce ai bifat căsuțele care țin de confidențialitate și protecție a datelor, apasă butonul creează cont. Ultimul pas este confirmarea acestuia, deschizând mail-ul primit pe adresa personală și apăsând butonul „Da, confirm”. Gata, uite cum cum poți urmări ușor emisiunea ta preferată de la PRO TV dacă nu ai TV!

Cu pagina de Facebook: dacă alegi această modalitate, apasă butonul „Conectează-te cu Facebook”. În fereastra care se deschide, vei apăsa butonul „Continuă ca (numele tău)” și gata, te-ai conectat cu succes.