Home » Când, unde, cum » Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021. Câți bani a primit de fapt, după finala sezonului 11 de la PRO TV

Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021. Câți bani a primit de fapt, după finala sezonului 11 de la PRO TV

Manolică Anca / 29.05.2021, 10:38

Românii Au Talent sezonul 11 a ajuns la final. Vineri seara, 28 mai, a fost plină de emoții și suspans, mai ales pentru cei 11 finaliști. Cu toate acestea, unul singur a ieșit învingător și a primit trofeul pentru cel mai talentat român. Este vorba despre Ana Maria Mărgean, micuța ventriloc și cea care a impresionat juriul și publicul. Iată cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021.

Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021

Sezonul cu numărul 11 Românii Au Talent a ajuns la final. După multe ediții de preselecții, cu peste 300 de concurenți, și două semifinale incendiare, vineri seara, 28 mai, a avut loc marea finală. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu și au adus pe scenă momente impresionante. 11 finaliști au intrat în cursa pentru trofeu, însă doar unul a ieșit învingător.

Cel mai talentat român este Ana-Maria Mărgean. Aceasta a câștigat vineri seară marele trofeu Românii Au Talent și premiul în valoare de 120.000 de euro. Într-o finală plină de spectacol și emoții, Ana Maria a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și i-a convins pe telespectatori că merită votul lor. Dar hai să aflăm și cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021.

Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021
Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021

A descoperit arta ventrilociei pe Youtube

A venit pe scenă încrezătoare, a cântat și a plecat cu Golden Buzz-ul de la Andra direct în finală. Micuța cântăreață ventrilocă i-a ridicat de fiecare dată pe jurați în picioare și i-a făcut Andrei pielea de găină. Vocea ei este incredibilă a convins că ea trebuie să fie câștigător în sezonul cu numărul 11.

Are 11 ani, este elevă în clasa a cincea la școala primară „Happy Children Academy”, din Voluntari, și spune că acest concurs i-a schimbat viața. A descoperit încă de mică pasiunea pentru muzică, motiv pentru care părinții ei au înscris-o la canto încă de la cinci ani. A devenit ventriloc uitându-se pe Youtube cu doi ani în urmă, iar prima ei păpuşă a fost o marionetă pe care o avea de la unul dintre fraţii ei. Lizzie, „colega” sa de pe scena Românii Au Talent 2021, a fost un cadou primit anul trecut de ziua ei, tocmai din SUA.

„A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Acest concurs a schimbat întreaga mea viaţă. Când a apăsat Andra, butonul, am rămas şocată. Pierdusem şirul, adică nu mai ştiam ce se întâmplă. Eram în al nouălea cer. A fost un miracol. Golden Buzz-ul mi-a schimbat total viaţa”, declara după preselecții, când Andra i-a dat Golden Buzz.

Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021
Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021

Finala Românii Au Talent, cea mai mare realizare a sa de până acum

Ana-Maria a declarat că locul său în marea finală Românii Au Talent este cea mai mare realizare de până acum. Dacă în audiții și în semifinală, Ana-Maria a performat cu o singură păpușă, cu Lizzie, în marea finală aceasta a venit cu două „prietene”. Spectacolul pus în scenă a fost deosebit, la cel mai înalt nivel.

Concurenta a interpretat un colaj de melodii, cântând practic pe trei voci, dintre care două cu gura închisă! Juriul a aplaudat-o în picioare, telespectatorii au votat-o în număr mare și a plecat acasă cu 120.000 de euro, marele premiu. „Vreau să continui cu ventrilocia, dar aș vrea mai mult să devin cântăreață”, a spus ea în finală. Florin Călinescu, impresionat, i-a spus: „Tu poți fi orice dorești, atât ești de talentată”. Seara s-a încheiat cu declarația Anei Maria:

„În primul rând vreau să îi mulţumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul şi am ajuns în finală. Le mulţumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto şi ventrilocie, dar şi familiei.

Nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții și nu mă pot opri din plâns. Este, cu siguranță, cea mai frumoasă zi din viața mea. Această experiență a însemnat totul pentru mine, am trăit fiecare clipă.” a Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021.

Mesajul Andrei pe o rețea de socializare
Mesajul Andrei pe o rețea de socializare

Câți bani a primit de fapt Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii Au Talent 2021

Publicul a decis ca Ana-Maria Mărgean să fie încununată la finala celui de-al 11-lea sezon al show-ului fenomen și să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat GIM care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce au impresionat prin mișcările lor, s-au aflat cei de la Art of Robots, care au câștigat 10.000 euro. Tot ei au câștigat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Însă, atât câștigătoarea Românii Au Talent 2021, cât și locurile doi și trei, nu vor merge acasă cu suma întreagă. Așa cum se întâmplă cu orice venit, și premiile obținute la concursuri, inclusiv cele televizate, sunt taxate. Conform legii, veniturile din premii se impozitează prin reținerea la sursă cu o cotă de 10% și procentul se aplică asupra venitului net determinat. Calculul se face după scăderea din venitul brut a sumei de 600 de lei (circa 123 de euro).

Câștigătoarea Românii au talent rămâne cu 107.000 de euro din 120.000. Locul al doilea va primi suma de 17.890 de euro, iar în cazul premiului de originalitate și al celui oferit pentru locul al treilea (10.000 de euro pentru fiecare) suma câștigată în realitate este 8.890 de euro.