Home » Știri » Electric Castle 2021. 10 zile de festival în Cluj-Napoca și Bonțida. Cum și când va avea loc

Electric Castle 2021. 10 zile de festival în Cluj-Napoca și Bonțida. Cum și când va avea loc

Alexandru Cazacu / 09.06.2021, 10:40
Electric Castle 2021. 10 zile de festival în Cluj-Napoca și Bonțida. Cum și când va avea loc

Electric Castle 2021. Organizatorii celebrului festival au făcut anunțul mult așteptat de iubitorii de muzică. Electric Castle se va desfășura anul acesta pe parcursul a 10 zile, în mai multe locații din Cluj și Bonțida. Cum și când va avea loc marele festival de muzică, puteți afla în continuarea articolului.

Cum și când se va desfășura festivalul Electric Castle 2021

Potrivit organizatorilor, în acest ediția specială a festivalului de muzică Electric Castle se va desfășura între 6 și 15 august 2021, în 30 de locații din Cluj-Napoca și pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida. Așadar, iubitorii de muzică live se pot bucura de festival timp de 10 zile.

”EC_Special redeschide scena pentru marile evenimente muzicale ale verii 2021. 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida – EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizator, potrivit Agerpres.

Organizatorii spun că locul de start al marelui eveniment muzical va fi Castelul Banffy din Bonţida, spaţiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle, va găzdui show-urile programate în primul weekend. De asemenea , potrivit celor care organizează festivalul, această ediție va marca şi revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle, iar nu mai puţin de 30 de spaţii din oraş vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit.

Biletele la Electric Castle se pot cumpăra începând din 10 iunie

Se pare că biletele vor fi scoase spre vânzare din 10 iunie, iar organizatorii susțin că prețurile vor fi accesibile pentru toată lumea, cel puțin în prima fază de comercializarea a acestora. Cu toate acestea, prețurile ar putea crește treptat până în luna august, când va începe festivalul. Așadar, începând din data de 10 iunie, amatorii își vor putea procura biletele de pe site-ul electriccastle.ro.

”Primele bilete vor fi puse în vânzare de joi, 10 iunie şi, bineînţeles, lumea ar trebui să gândească un pic planurile pentru cele 10 zile de eveniment pe care le oferim. Deschidem cu Bonţida în primul weekend, dar principalele scene şi cele mai multe evenimente vor fi în Cluj-Napoca”, a declarat pentru Alep News, Renate Rozenberg.

Când și cum se va desfășura festivalul Electric Castle 2021
Când și cum se va desfășura festivalul Electric Castle 2021

În ce condiții se va desfășura Electric Castle 2021

Organizatorii Electric Castle și-au propus ca ediția din acest an a festivalului să fie organizată într-o formulă adaptată contextului pandemic, care să permită publicului să se poată bucura de marele eveniment în condiții de siguranță.

”Concerte live cu artişti români şi străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunţate în perioada următoare. Organizatorii şi-au propus să redea atmosfera obişnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranţă”, mai spun organizatorii Electric Castle.

Electric Castle nu este primul mare festival anunțat în 2021. Nu cu mult timp în urmă, organizatorii Untold au anunțat că festivalul se va desfășura în perioada 9 – 12 septembrie la  Cluj, iar oamenii din întreaga lume se vor bucura de muzică bună 4 zile și 4 nopți, după aproape doi ani de pauză.