Home » Știri » Anchetă oficială, după ce au apărut informații că o femeie a născut 10 copii simultan. Ce s-a descoperit

Anchetă oficială, după ce au apărut informații că o femeie a născut 10 copii simultan. Ce s-a descoperit

Violeta Badea / 24.06.2021, 13:50
Anchetă oficială, după ce au apărut informații că o femeie a născut 10 copii simultan. Ce s-a descoperit

Știrea conform căreia o femeie de origine sud-africană a adus pe lume 10 copii la începutul acestei luni s-a dovedit a nu fi adevărată. Mai mult decât atât, testele medicale au confirmat faptul că Gosiame Sithole nu a fost însărcinată recent. Iată ce s-a descoperit în urma anchetei oficiale.

Ancheta oficială

UPDATE O anchetă oficială arată faptul că povestea femeii din Africa de Sud care a născut 10 copii la începutul acestei luni este falsă, conform celor de la BBC. Ultimele informații arată că în niciun spital din această zonă nu s-a înregistrat un astfel de caz. Mai mult decât atât testele medicale arată că femeia nici măcar nu a fost însărcinată recent.

Momentan nu se cunosc motivele acestei invenții, dar site-ul de știri care a prezentat primul despre sarcina extraordinară susține în continuare că nașterea este reală și că a avut loc în data de 8 iunie la spitalul din Pretoria. Jurnaliștii spun că personalul medical încearcă să ascundă neglijența. Presupusul tată a declarat că nu și-a cunoscut copiii și crede că totul este o farsă. Cea care ar fi trebuit să fie mamă este ținută sub observație pentru a stabili dacă este sănătoasă din punct de vedere mental.

Știre inițială

Caz unic în lume! O femeie a născut 10 copii simultan și a reușit să bată recordul deținut de Halima Cisse, care a dat naștere la nouă copii, în Maroc. Femeia susține că sarcina a fost naturală, nefiind nevoie de anumite tratamente de fertilizare. În acest material veți afla cine este femeia care a născut 10 copii simultan.

Femeia care a născut 10 copii simultan

Gosiame Thamara Sithole a nascut zece copii
Gosiame Thamara Sithole a nascut zece copii

Gosiame Thamara Sithole, în vârstă de 37 de ani, a născut 10 copii simultan. Femeia locuiește în Africa de Sud și este noua deținătoare a recordului Guinness pentru cei mai mulți copii născuți de o femeie simultan. Aceasta a adus pe lume prin cezariană nu mai puțin de șapte băieți și trei fete. Deși medicii au preconizat că sunt doar opt bebeluși, femeia și soțul ei, Teboho Tsotetsi, au avut parte de o surpriză incredibilă.

„Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. Nu mai simt durere… Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei”, a declarat femeia pentru Africa News, atunci când a aflat că va da naștere celor opt copii.

Doi bebeluși nu au putut fi detectați la RMN, deoarece mama a prezentat o aciditate la stomac și a suferit de dureri la picioare din cea de-a opta săptămână de sarcină. Pe lângă cei zece copii pe care i-a adus pe lume, femeia mai are doi gemeni acasă în vârstă de șase ani.

Caz unic în lume

Gosiame Thamara Sithole si sotul ei
Gosiame Thamara Sithole si sotul ei

Soțul femeii a povestit presei locale că Gosiame Thamara Sithole a născut în a 29-a săptămână de sarcină și că aceasta a fost sută la sută naturală, deoarece nu a urmat niciun tratament de fertilitate. Proaspăta mămică a spus că este extrem de fericită și emoționată.

„Sunt șapte băieți și trei fete“, spune Tsotetsi, adăugând că soția lui era „însărcinată în șapte luni și șapte zile“. „Sunt fericit și emoționat. Nu pot vorbi mult. Hai să vorbim din nou dimineață, vă rog“, a precizat soțul ei, Teboho Tsotetsi, presei locale.

Astfel, Gosiame Thamara Sithole a doborât recordul deținut de Halimei Cisse. Aceasta născuse în luna mai nu mai puțin de nouă copii: cinci fete și patru băieți. Știrea aceasta a uimit pe toată lumea și a făcut înconjurul lumii. Femeia din Mali fusese anunțată inițial că va avea doar șase copii.

Halimei Cisse , din Mali, are vârsta de 25 de ani și se afla la a doua naștere. Prima sarcină a femeii a fost în urmă cu trei ani și a rezultat o fetiță perfect sănătoasă. La cea de-a doua sarcină, femeia a avut nevoie de o îngrijire specială, fiind vorba de un caz special. O echipă medicală formată din 10 medici asistați de 25 de paramedici a fost mobilizată pentru această naștere multiplă, prin cezariană. Imediat după naștere, cei nouă bebeluși au fost alimentați prin tuburi. În prezent, aceștia trăiesc toți și respiră acum singuri, fără aparatură.