Home » Știri » Incendiu în Bamboo: audierile în dosar continuă și este așteptat și patronul

Incendiu în Bamboo: audierile în dosar continuă și este așteptat și patronul

Sebastian Rotaru / 23.01.2017, 09:45
Incendiu în Bamboo: audierile în dosar continuă și este așteptat și patronul

Anchetatorii continuă, luni, audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo și este posibil să se prezinte și patronul clubului.

În cursul zilei de duminică au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei 20 persoane, printre care administratorul clubului – care s-a prezentat împreună cu avocatul – angajați și clienți ai clubului Bamboo, în total fiind audiate până în prezent 40 de persoane, informează Agerpres.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliției Capitalei.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București și reprezentanți ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei s-au deplasat duminică la clubul Bamboo pentru a evalua situația din teren.

Incendiul de la clubul Bamboo din Capitală, care a izbucnit sâmbătă dimineață, nu a fost încă declarat lichidat de către pompieri. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție. Bamboo nu se află la primul incendiu, în 2005, acesta a mai ars o dată în totalitate.

„Am început o cercetare la fața locului. Din păcate, structura și locul nu ne permit să intrăm în interior. Pompierii care sunt prezenți de ieri (sâmbătă-n.r.) nu au declarat lichidat incendiul, nu se poate pătrunde. Am venit și azi (duminică-n.r.) ca să facem o evaluare pentru a găsi cea mai bună soluție tehnică pentru a putea intra și a ne desfășura activitățile care sunt specifice, în special cercetarea la fața locului. (…) Incendiul n-a fost încă declarat lichidat. (…) Structura nu permite să se pătrundă în condiții de siguranță și, cel mai probabil, o să fie dezafectată”, a arătat duminică Mihai Prună, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

În urma incendiului au fost rănite 44 de persoane, dintre care una mai grav.