Home » Știri » Premierul Grindeanu a făcut bilanțul primelor zile de guvernare

Premierul Grindeanu a făcut bilanțul primelor zile de guvernare

Sebastian Rotaru / 16.01.2017, 09:09
Premierul Grindeanu a făcut bilanțul primelor zile de guvernare

Premierul Grindeanu a făcut, duminică, un bilanț al primelor sale zile de guvernare, el afirmând că „nu există școală de prim-ministru”.

Premierul Grindeanu a msi spus că, din punctul său de vedere, au fost gestionate bine situațiile apărute, informează Agerpres.

Întrebat la potul România TV dacă s-a acomodat la Palatul Victoria în cele 11 zile de guvernare, premierul Grindeanu a răspuns că a intrat direct în situația cauzată de vremea nefavorabilă.

„Am intrat direct în cod roșu (…) și eu cred că noi, ca echipă – coordonate lucrurile de către Ministerul de Interne-, am gestionat bine situațiile apărute (…) Nu e vorba de acomodare, (…) nu există școală de prim-ministru, cum nu există nici școală de președinte. Eu, pe unde am trecut ca om politic, fie că vorbim de vicepremiar al municipiului Timișoara, de deputat, de președinte al Consiliului Județean sau de ministru al Comunicațiilor, am încercat tot timpul să-mi fac treaba cât de bine am putut”, a spus Grindeanu.

Totodată, Sorin Grindeanu a precizat că el stă în București, iar familia sa a rămas la Timișoara.

„Stau în București, sigur, familia, nu. Familia mi-a rămas la Timișoara (…) Încă nu am apucat, fiind aceste zile pline, să am o discuție foarte serioasă cu argumente pro și contra mutării familiei mele la București. (…) Familia mea cred că va rămâne la Timișoara. Am doi copii mici, care sunt obișnuiți, au prieteni, au absolut totul acolo. Toate legăturile sunt la Timișoara (…) Sigur, acum sunt premierul României, dar toată cariera mea politică de până acum este legată de (…) Banat, Timiș și de lucrurile pe care le-am făcut acolo”, a mai afirmat Grindeanu.

Sorin Grindeanu este a doua nominalizare la funcția de prim-ministru, propusă de coaliția PSD – ALDE, după ce prima nominalizare, Sevil Shhaideh, a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis.