Home » Știri » Știri externe » Ce au găsit autoritățile în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani, în Italia. Cadavrul, descoperit în apropierea unui aeroport

Ce au găsit autoritățile în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani, în Italia. Cadavrul, descoperit în apropierea unui aeroport

Alexandru Cazacu / 22.06.2022, 11:19
Ce au găsit autoritățile în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani, în Italia. Cadavrul, descoperit în apropierea unui aeroport

Descoperire macabră în Italia, unde în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani au fost găsiți 9.000 de euro. Cadavrul a fost găsit de niște muncitori în Genova, pe un teren cu vegetație densă din apropiere de aeroportul Cristofor Columb. Deși descoperirea datează din data de 23 mai, autoritățile italiene au făcut-o publică abia acum.

O sumă de 9.000 de euro a fost găsită în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani, în Italia

Totul sa petrecut pe via Siffredi din Cornigliano, Genova, când niște muncitori care tăiau buruienile de-a lungul străzii au făcut o descoperire macabră. Unul dintre ei a observat ceva neobișnuit în iarbă. Ulterior, muncitorii au constatat că este vorba de rămășițele unui corp uman. Aceștia au sesizat autoritățile, iar poliția și medicul legist au ajuns la fața locului, potrivit telenord.it.

Curios este faptul că, în buzunarul cadavrului s-au găsit unele documente de identitate și o sumă substanțială de bani. Mai exact, este vorba despre aproximativ 9.000 de euro. În urma investigațiilor s-a stabilit că trupul neînsuflețit ar aparține unui bărbat dat dispărut în 2012. În primii ani după dispariție, acesta a fost localizat de către oamenii legii, stabilindu-se că își schimba foarte des domiciliul.

Așadar, dacă documentele descoperite aparțin cu adevărat decedatului, ar fi vorba despre un bătrân care ar fi avut astăzi 84 de ani. Bărbatul locuia în Cornigliano, lângă locul unde au fost găsite rămășițele. Potrivit sursei citate, vreme de câțiva ani de zile, bărbatul ar fi dormit în mașină pentru a-și pierde urma. Cea care a l-a dat dispărut a fost chiar sora lui. Femeia a murit în 2019.

Identitatea bărbatului va fi stabilită, oficial, în urma unor teste genetice

Conform primelor analize ale medicilor legiști, rămășițele umane aparțin unei persoane care a decedat în urmă cu aproximativ 5 ani, adică în jurul anului 2017. Acest lucru ar sugera că persoana respectivă a locuit pe stradă din 2012 și până în 2017.

Cu toate acestea, pentru a reuși să facă lumină cu privire la identitatea bărbatului, medicii legiști realizează acum o serie de teste genetice. Așadar, va trebui să așteptăm rezultatul analizelor mai aprofundate. Abia atunci, oamenii legii ar putea afla și motivul pentru care s-au găsit și cei 9.000 de euro în buzunarul cadavrului.

Ce au găsit autoritățile italiene în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani
Ce au găsit autoritățile în buzunarul unui bărbat mort de 5 ani, în Italia

Un român de 53 de ani a murit în circumstanțe ciudate, în Spania

La finele lunii trecute, un român de 53 de ani a murit în circumstanțe ciudate, într-o locuință din El Rocio, Spania. Autoritățile suspectau că bărbatul ar fi decedat în timpul unei posibile bătăi. Oamenii legii din Spania au arestat atunci un bărbat, însă identitatea acestuia nu a fost dezvăluită.

Se pare că poliția locală din Almonte a primit la miezul nopții un apel cu privire la decesul unei persoane într-o casă din El Rocio. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, cei care locuiau în casa respectivă, un cuplu căsătorit și fiica lor, au spus că românul a murit în urma unui infarct.

Totuși, autoritățile spaniole credeau că ceva nu se leagă în spusele acestora. Așadar, potrivit unor surse, Echipa de Personal a Unității Organice a Poliției Judiciare a Gărzii Civile din Huelva a deschis o anchetă din acest punct de vedere. Se știa la momentul respectiv că decedatul este un bărbat în vârstă de 53 de ani, de naționalitate română, huevacosta.com.