Home » Știri » Știri externe » Ce pedeapsă a primit un bărbat în Spania, după ce și-a bătut iubita. Femeia aflase că e însurat și voia să-l părăsească

Ce pedeapsă a primit un bărbat în Spania, după ce și-a bătut iubita. Femeia aflase că e însurat și voia să-l părăsească

Alexandru Cazacu / 07.07.2022, 15:07
Ce pedeapsă a primit un bărbat în Spania, după ce și-a bătut iubita. Femeia aflase că e însurat și voia să-l părăsească

Un român în vârstă de 50 de ani, care locuiește în orașul Benissa, din provincia spaniolă Alicante, a fost condamnat la închisoare după ce și-a bătut iubita. Agresiunea ar fi avut loc după ce inculpatul și concubina sa au ieșit împreună la un local din zonă. Se pare că femeia a aflat că este însurat și a decis să îl părăsească. Ce pedeapsă a primit românul, puteți afla în continuarea articolului curent.

Ce pedeapsă a primit un român în Spania, după ce și-a bătut iubita

Marți, Tribunalul din Alicante, Spania, l-a condamnat pe cetățeanul român la trei ani de închisoare. Conform autorităților spaniole, bărbatul și-a bătut iubita, după ce aceasta a aflat că este căsătorit și i-a spus că vrea să îl părăsească. Se pare că întâmplarea a avut looc după ce acuzatul și concubina au mers împreună la un local din Teulada-Moraira, din provincia Alicante.

Se pare că, după ce au părăsit localul respectiv, cei doi au mers la domiciliul bărbatului. La scurt timp după ce au ajuns aici, o femeie de naționalitate română și-a făcut apariția și a început să se certe cu inculpatul. Între timp, românca i-a dezvăluit concubinei soțului său că este căsătorită cu acest de 2 ani de zile.

După cearta respectivă, soția inculpatului a părăsit locuința. Atunci, concubina i-a reproșat românului că a mințit-o și că i-a ascuns faptul că este căsătorit. După toate aceste întâmplări, femeia l-a rugat pe român să cheme un taxi pentru că vrea să plece acasă.

Ce pedeapsă a primit un bărbat în Spania, după ce și-a bătut iubita
Ce pedeapsă a primit un bărbat în Spania, după ce și-a bătut iubita

Bătaia încasată, după ce i-a spus că vrea să îl părăsească

Ei bine, în loc să-i cheme un taxi, bărbatul furios a început să o lovească, făcând-o în toate felurile. Apoi a trântit-o la podea și nu s-a oprit din a o lovi pe biata femeie. Din cauza loviturilor, victima nu a reușit să părăsească domiciliul bărbatului până a doua zi, când niște prieteni au venit să o ia. Abia apoi a mers să depună plângerea la autorități.

Ea a suferit mai multe vânătăi pe față, dar și pe mâini și picioare. De asemenea, femeia a suferit și o luxație la mâna stângă. Așadar, magistrații spanioli îl consideră vinovat pe român de infracțiunea de vătămare corporală cu circumstanțe agravante. Această faptă se pedepsește cu trei ani de privare de libertate, iar agresorul este obligat să despăgubească victima cu o sumă de 3.800 de euro, potrivit rotalianul.com.

Românul care și-a bătut iubita poate face recurs

Inițial, inculpatului i s-a atribuit și infracțiunea de agresiune sexuală. Însă, instanța a fost de acord ca acesta să fie achitat din acest punct de vedere. Magistrații au considerat că românul nu și-a forțat fosta parteneră să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale, așa cum spunea femeia în instanță la un an de la depunerea plângerii, mai scrie sursa citată.

Cu toate acestea, românul care și-a bătut concubina are la dispoziție un termen de zece zile pentru a face recurs la Curtea Superioară de Justiție a Comunității din Valencia.