Home » Știri » Știri externe » Ce spune limbajul corpului despre Meghan Markle. Adevărul despre relația ei cu Regina

Ce spune limbajul corpului despre Meghan Markle. Adevărul despre relația ei cu Regina

Violeta Badea / 11.03.2021, 16:29
Ce spune limbajul corpului despre Meghan Markle. Adevărul despre relația ei cu Regina

Ce spune limbajul corpului despre Meghan Markle. Adevărul despre relația ei cu Regina. Acuzațiile grave pe care Meghan Markle le-a făcut către Familia Regală au fost analizate în detaliu de către experți, dar nici limbajul corpului nu a trecut neobservat. De cele mai multe ori, gesturile transmit mai mult adevăr decât cuvintele rostite. În acest articol veți afla ce spune limbajul corpului despre Ducesa de Sussex.

Ce spune limbajul corpului despre Meghan Markle

Ce spune limbajul corpului este Meghan Markle
Ce spune limbajul corpului este Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut multe dezvăluiri șocante și dure în timpul interviului pe care l-au acordat jurnalistei de televiziune, Oprah Winfrey. Dacă prin vorbe au reușit să transmită tot ceea ce și-au dorit, limbajul corpului i-a dat de gol și nu a rămas neobservat. Din câte se pare, cei doi soți nu și-au dorit să facă nicio remarcă negativă la adresa Reginei Elisabeta a II-a.

Nicole Moore, specialistă în limbajul corpului, a analizat toate gesturile lui Meghan și a relatat totul pentru usmagazine.com. Aceasta a spus că ducesa a fost extrem de hotărâtă să dezvăluie totul despre Familia Regală, cu o singură excepție: regina Elisabeta a II-a.

„Toată lumea se pleacă în fața Reginei, iar Meghan Markle nu face excepție, deși tehnic vorbind ea nu mai este membră a familie regale”, a mărturisit specialista în limbajul corpului.

În privirea ducesei s-a citit determinarea pe care a avut-o pentru a dezvălui adevărul despre interacțiunile sale cu membrii familiei regale. Când a venit vorba de monarh, atitudinea sa s-a schimbat imediat.

„S-a uitat spre stânga să-și adune gândurile… apoi a privit în jos înainte de vorbi. Chiar înainte de a relata, a tras aer în piept, indicând că se pregătea pentru răspunsul pe care urma să-l ofere. Din limbajul corpului ei, în acel moment, cel mai probabil Meghan nu a vrut să spună ceva greșit.”, a adăugat Nicole.

Adevărul despre relația ei cu Regina

Meghan Markle si Regina
Meghan Markle si Regina

Meghan Markle a fost degajată și a vorbit cursiv când a fost vorba despre alte întrebări sau relatări pe care le-a făcut pe parcursul interviului. În timp ce despre Regină a avut doar cuvinte de laudă, măsurându-și foarte atent cuvintele. De asemenea, când soțul ei a dezvăluit că a vorbit mai mult cu bunica în ultimul an, Meghan nu a putut să nu zâmbească. „A dat din cap în sus și în jos și a strălucit”, a spus Moore. Acest gest arată cât de îndrăgostită este de Prințul Harry și este un semn care arată că îi vrea doar binele.

În timpul interviului, Meghan Markle și-a amintit de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe regina Elisabeta a II-a şi a mărturisit că a fost surprinsă atunci când prinţul Harry i-a spus că trebuia să facă o reverenţă atunci când urma să o salute pe suverana britanică. În rest, ducii de Sussex nu au criticat-o în mod direct pe regina Elisabeta a II-a.

„Există familia regală şi există oameni care conduc instituţia, acestea sunt două categorii separate şi este important să facem această diferenţă, pentru că regina, de exemplu, s-a purtat întotdeauna minunat cu mine”, a spus soţia prinţului Harry.