Home » Știri » Știri externe » Cine este Errol Musk, de fapt. Tot ce se știe despre tatăl lui Elon Musk. A recunoscut că mai are un copil cu fiica lui vitregă

Cine este Errol Musk, de fapt. Tot ce se știe despre tatăl lui Elon Musk. A recunoscut că mai are un copil cu fiica lui vitregă

Manolică Anca / 19.07.2022, 16:05
Cine este Errol Musk, de fapt. Tot ce se știe despre tatăl lui Elon Musk. A recunoscut că mai are un copil cu fiica lui vitregă

Errol Musk, tatăl miliardarului Elon Musk, antreprenor de tehnologie, a dezvăluit recent că are un al doilea copil cu fiica sa vitregă Jana Bezuidenhout. Acesta a confirmat informația după trei ani de speculații. Cu câți ani este mai mare decât mama celor doi copii de 3, respectiv 5 ani.

Errol Musk a recunoscut că mai are un copil cu fiica lui vitregă

Potrivit The Sun, bărbatul în vârstă de 76 de ani a confirmat că este tatăl unui al doilea copil cu cu fata lui vitregă, Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, care a venit pe lume în 2019, după ce i-a făcut un prim copil în 2017.

El a părut să sugereze că motivul a fost unul de reproducere, spunând tabloidului: „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem. Dacă aș putea avea un alt copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv pentru care să nu o fac. Dacă m-aș fi gândit la asta, atunci Elon sau Kimbal (fratele mai mic al lui Elon Musk) nu ar exista”.

Errol Musk, de profesie inginer, s-a căsătorit cu Maye Haldeman Musk în 1970, din acest mariaj rezultând trei copii: Elon, Kimbal și Toska. Ulterior, Errol s-a căsătorit cu Heide Bezuidenhout în 1992, devenind tatăl vitreg al Janei, pe atunci în vârstă de patru ani, și al altor doi copii.

Desigur, și din al doilea mariaj acesta a avut copii, pe Alexandra Musk și Asha Rose Musk. Cuplul a fost căsătorit timp de 18 ani înainte de a se despărți în 2010.

Errol Musk și Jana Bezuidenhout
Errol Musk și Jana Bezuidenhout

Deși nu a fost confirmat momentul în care Errol a început o relație cu fiica sa vitregă Jana, în martie 2018, The Times a relatat că bărbatul făcut un copil cu aceasta. El a declarat că sarcina nu a fost planificată și că Jana și fiul lor nou-născut, Elliot Rush, locuiau cu el. Cu toate acestea, cei doi nu aveau o relație.

Errol a spus că cei doi au contopit copilul „în focul momentului”, după ce Jana și-a părăsit casa prietenului ei și a plecat să stea cu tatăl ei vitreg.

Cine este Errol Musk

Errol Musk s-a născut în Pretoria, Africa de Sud, în 1946. El și-a făcut un renume ca inginer de mare putere, dezvoltator imobiliar și avocat politic care s-a opus cu vehemență apartheidului. Se crede că a devenit milionar înainte de vârsta de 30 de ani.

După ce prima soție a divorțat de el, în memoriile sale aceasta a susținut că fostul ei soț a fost „manipulator și abuziv din punct de vedere fizic, financiar și emoțional” în timpul relației lor.

La fel ca fiul său, bogatul proprietar de afaceri, despre care s-a zvonit cândva că ar fi coproprietar al unei mine de smaralde din Zambia, a fost, de asemenea, implicat în multe controverse.

Cu câteva decenii în urmă, Errol ar fi împușcat și ucis trei intruși înarmați care au pătruns în casa sa din Johannesburg. Potrivit unor relatări, Elon Musk ar fi fost martor la atac, Errol declarând ulterior pentru Rolling Stone că a acționat în legitimă apărare. Deși ar fi fost acuzat de omor prin imprudență, a fost achitat pe baza autoapărării.