Home » Știri » Știri externe » Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani. Omagiul adus de fostul președinte american

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani. Omagiul adus de fostul președinte american

Alexandru Cazacu / 15.07.2022, 12:56
Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani. Omagiul adus de fostul președinte american

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani, după ce ar fi căzut pe scări în casa sa din New York. Potrivit presei internaționale, Eric Trump, fiul fostului președinte american și al lui Ivana Trump, este devastat de moartea mamei sale. Se pare că Donald Trump a fost primul care a împărtășit știrile despre moartea fostei sale soții pe o rețea socială, informează Daily Mail.

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani

Doliu în familia fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Fosta sa soție, Ivana Trump a murit la vârsta de 73 de ani, după ce a fost găsită inconștientă în casa sa din New York, doar cu câteva ore înainte de merge la o programare la un salon de coafură, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail.

Se pare că femeia a fost găsită la capătul scărilor din casa ei din Manhattan, joi, cu puțin înainte de ora 13.00, de un membru al personalului care abia sosise la reședință. Anchetatorii susțin că este posibil ca Ivana Trumă să fi căzut după ce a suferit un „episod medical”. Cu toate acestea, cauza oficială a morții nu a fost încă confirmată.

”Este o zi foarte, foarte tristă”, a declarat Eric Trump, fiul acesteia, în timp ce părăsea casa mamei sale din Upper East Side.

Donald Trump a fost primul care a împărtășit vestea morții fostei sale soții

Ivana Trump se pregătea pentru o escapadă mult așteptată la St. Tropez, tocmai de aceea își plănuise o vizită la coafor în ziua în care a fost găsită decedată, a declarat un angajat al salonului respectiv pentru sursa citată anterior.

Vestea morții sale a fost împărtășită pentru prima oară chiar de fostul ei soț, Donald Trump, printr-o postare de joi după-amiază pe o rețea socială. „Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea în New York”, a scris fostul președinte american.

Ivana și Donald Trump și-au unit destinele în anul 1977, însă au divorțat în 1992. Cei doi au avut împreună trei copii. Donald Trump i-a adus un omagiu fostei sale soții, descriind-o ca pe o femeie „frumoasă și uimitoare”.

Ivana Trump a murit la 73 de ani
Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani

Eric Trump: „Mama a fost o femeie incredibilă”

Eric Trump a fost cel care a confirmat pentru presă vestea morții mamei sale. Într-o declarație emisă în numele familiei, el a spus: „Mama noastră a fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un sportiv de talie mondială, o frumusețe radiantă și grijulie, mamă și prietenă deosebită”.

Anchetatorii sunt de părere că Ivana Trump a fost rănită mortal după ce a căzut pe scări, cel mai probabil, în urma unui episod medical, conform unui oficial al poliției. După cum precizează sursa citată, fosta soție a lui Donald Trump a fost văzută în viață ultima oară miercuri, la ora 16:30, când menajera și asistenta sa au părăsit locuința din New York.