Home » Știri » Știri economice » Amendă uriașă de la ANAF pentru Mircea Badea! Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 trebuie să plătească 10.000 de euro

Amendă uriașă de la ANAF pentru Mircea Badea! Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 trebuie să plătească 10.000 de euro

Manolică Anca / 27.05.2021, 15:18
Amendă uriașă de la ANAF pentru Mircea Badea! Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 trebuie să plătească 10.000 de euro

Amendă uriașă de la ANAF pentru Mircea Badea! Realizatorul TV a primit pe mail de la Agenția Națională de Administrare Fiscală o informare în care i se aduce la cunoștință că are de plată peste 10.000 de euro. Care este motivul și ce reacție dură a avut acesta.

Amendă uriașă de la ANAF pentru Mircea Badea

Mircea Badea a primit o veste extrem de proastă din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Concret, este vorba despre o sancțiune care se ridică la aproximativ 10.000 de euro, sumă cumulată ca urmare a unor restanțe din dreptul impozitului din anul 2018.

Jurnalistul s-a arătat extrem de enervat și, totodată, suprins  vizavi de înștiințarea pe care a primit-o, ținând să sublinieze faptul că este la zi cu plata impozitelor.

„Am primit pe mail, pentru că eu sunt cetățean european și am cont în Spațiul Privat Virtual, o somație că ar trebui să primesc suma de 53.000 lei pentru că am impozite restante din 2018. Pe venituri realizare în 2017, ori eu sunt cu impozitele la zi și după un lung șir de întâmplări nefericire cu ANAF-ul. (..) Eu știu că am plătit toate impozitele, am verificat cu contabila mea și totul este în regulă. Nu e prima dată când am probleme cu ANAF-ul”, a declarat acesta, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

A mai primit o astfel de somație și în trecut

Vedeta Antena 3 și-a mai amintit de o altă întâmplare tot cu ANAF-ul, în jurul căreia s-a făcut din nou vâlvă în presă. Acesta s-a mai trezit și în trecut cu o somație care arăta că trebuie să scoată din buzunar suma de 100.000 de dolari. Modertorul a încercat din răsputeri să găsească greșeala, pentru că a știut dintotdeauna că iese din calcul posibilitatea în care el să fie dator statului.

„Cea mai substanțială dintre ele fiind și publică, atunci când mi s-a zis că trebuie să plătesc 100.000 dolari. A fost un proces care a durat 2 ani în care s-a stabilit că nu trebuie să dau niciun ban (..) Am fost sunat de ANAF și mi-au spus că există posibilitatea existenței unei erori. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica. Am identificat posibila confuzie.”, a mai spus Mircea Badea.

De ce poartă Mircea Badea mască în aer liber, în ciuda relaxării restricțiilor

În cadrul unei ediții a emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea a spus care este motivul pentru care alege să poarte masca de protecție în aer liber, chiar dacă începând din 15 mai, autoritățile au anunțat relaxarea unor restricții. Prezentatorul susține că nu îl deranjează masca de protecție și că nu vrea ca cineva să aibă motiv vreodată să spună că a luat virusul de la el.

La finele anului trecut, Mircea Badea dezvăluia care este singurul loc în care nu poartă masca de protecție. El spunea că singurul loc în care nu poartă masca este în studio, în timpul emisiunii. Mai mult, acesta susținea, la acea vreme, că poartă masca chiar și acasă.