Home » Știri » Știri economice » Ce salariu are o casieră care lucrează la Dedeman în București

Ce salariu are o casieră care lucrează la Dedeman în București

Cojocaru Cristian / 16.08.2021, 14:21
Ce salariu are o casieră care lucrează la Dedeman în București

Dedeman reprezintă unul dintre cei mai mari angajatori de pe piața românească. Numărul magazinelor pe teritoriul țării este mare, lucru care determină ca numărul angajaților să fi epe măsură. Află ce salariu are o casieră care lucrează la Dedeman în București.

Ce salariu primește o casieră în Dedeman București

Compania a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă de când a intrat pe piața românească, astfel că magazinul s-a extins în tot mai mlte orașe ale țării. Dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, cu siguranță te interesează și remunerația pe care urmează să o primești pentru munca depusă. Salariile în cadrul magazinului Dedeman diferă de la un angajat la altul în funcție de atribuțiile pe care acesta și le asumă în cadrul retailerului.

Pe lângă salariul de bază, angajații Dedeman primesc și tichete de masă și diferite bonusuri lunare sau anuale, în funcție de poziția ocupată. Astfel, un consilier în vânzări primește 3.500 de lei lunar, tichete de masă în valoare de 300 de lei dar și bonusuri lunare care pot ajunge la suma de 4.000 de lei.

În cazul unui consultant, salariul este de 2.300 de lei pe lună, un bonus lunar de 500 de lei și tichete de masă de 440 de lei. Referentul de transport primește suma de 2.900 de lei lunară, iar un lucrător comercial primește 3.000 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei.

În cazul casierilor, aceștia primesc 2.400 de lei lunar, la care se adaugă un bonus lunar de 800 de lei și tichete de masă în valoare de 400 de lei, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

salariu casieră dedeman
Angajatii Dedeman se pot lauda cu salarii decente si bonusuri lunare considerabile

Începuturile magazinului Dedeman

Totul a început în anul 1992, atunci când frații Pavăl, Dragoș și Adrian au decis să pună bazele propriei lor afaceri. Aceștia vindeau produse de consum, deschizând astfel primul magazin care avea o suprafață de doar 16 metri pătrați. Ulterior, au început să vândă mobilă, astfel că acesta a fost pasul care a dat startul a ceea ce se numește Dedeman.

„Era o criză de mobilă incredibilă la finele lui 92, nu exista competiţie şi puteam să pun adaos comercial foarte mare. Conform angajamentului, stocul de marfă trebuia plătit până la finalul anului şi eu am preluat în martie. Am rotit stocul ăla de foarte multe ori şi am făcut un profit imens pentru acele vremuri. Să plătesc stocul la final de an a fost o bagatelă. Practic, marele nostru început ăla a fost. Acolo am făcut un capital incredibil de mare.”, povestesc cei doi antreprenori.

Compania este originară din Bacău și se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare. La sfârștiul anului 2017, retailerul număra deja 48 de magazine în întreaga țară și avea peste 10.000 de angajați. Un an mai târziu, Dedeman deschidea cel de-al șaselea magazin din București, astfel că acum trei ani, numărul angajaților ajunsese la 10.600. În momentul actual, Dedeman deține 55 de magazine deschise pe teritoriul României, iar cel mai recent punct de vânzare este cel din Sfântu Gheorghe, magazin care a fost deschis în luna aprilie a acestui an.