Home » Utile » Ce salariu are un angajat Jysk. Beneficiile pe care le oferă retailerul danez

Ce salariu are un angajat Jysk. Beneficiile pe care le oferă retailerul danez

Alexandru Cazacu / 04.06.2021, 23:45
Ce salariu are un angajat Jysk. Beneficiile pe care le oferă retailerul danez

Primul magazin Jysk a fost deschis în anul 1979 în Danemarca, iar astăzi compania deține nu mai puțin de 2.200 de magazine şi 19.000 de angajaţi, în 37 de ţări. Dacă ești interesat de un loc de muncă în cadrul lanțului de magazine, noi îți vom spune ce salariu și ce beneficii are un angajat Jysk.

Ce salariu are un angajat Jysk. Beneficiile pe care le oferă retailerul danez

Se pare că pentru cei de la Jysk este foarte importantă părerea angajaților săi, în urma căreia se iau niște decizii, care, potrivit studiilor sunt bune. Un studiu din 2018, făcut de către o firmă externă și la care au participat 97% dintre angajații companiei, arată că aceștia sunt mai motivați, dar și mai satisfăcuți decât media de pe piață.

“Motivarea angajaților este o preocupare constantă în compania noastră, iar rezultatele studiului ne arată că strategia privind creșterea satisfacției și motivației angajaților dă rezultate. Vom continua să menținem și să îmbunătățim toate demersurile făcute în acest sens. Am început deja să lucrăm la punctele în care angajații ne-au dat feedback și ne-au cerut schimbări”, spunea Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria, potrivit jysk.ro.

Cât câștigă angajații Jysk în România

Este important să menționăm că salariile angajaților de la Jysk variază în funcție de zonă, acestea fiind mai ridicate în orașele mari. Potrivit undelucram.ro, în toamna anului trecut, salariile angajaților companiei erau următoarele:

  • un Sales Manager Completions angajat full time în Făgăraș, cu o experiență în domeniu de trei ani, încasa lunar o sumă de 2.300 lei net.
  • un Consultant vânzări angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 2 ani, încasa lunar net, 2.380 lei lei. La acesta se adaugă și un Bonus lunar în valoare de 300 lei și tichete de masă în valoare de 300 lei.
  • un Asistent vânzări  angajat full time în Zalău, cu o experiență în domeniu de 1 an de zile, avea un salariu net lunar de 1.950 lei.
  • un lucrător depozit angajat full time în Capitală, care are o experiență în domeniu de 3 ani, primea un lunar o suma de 1900 lei, la care se adaugă și bonusuri în valoare de 500 de lei lunar.
  • un angajat pe postul de Director adjunct în Craiova, cu o experiență în domeniu de 5 ani, încasa un salariu lunar de 2.700 lei (net), la care se adaugă și un Comision de vânzări în valoare de 300 lei, dar și tichete de masă de 300 lei.

De asemenea, potrivit reprezentanților companiei, angajații săi beneficiază de asigurare medicală privată, tichete de vacanță, tort de ziua fiecărui angajat, zilnic fructe, legume și cafea, dar și de ieșiri trimestriale în oraș cu echipa magazinului.

Ce salarii sunt la Jysk
Ce salariu are un angajat la Jysk

Jysk a ajuns la 100 de magazine în România

Primul magazin Jysk din România a fost deschis la Oradea în anul 2007, în sistem de franciză. Cu toate acestea, procesul accelerat de expansiune a început șapte ani mai târziu, în 2014. Inițial obiectivul companiei daneze a fost de a ajunge la 100 de magazine deschise în România.

Ei bine, iată că după 14 ani de când a intrat pe piața din România, Jysk și-a atins obiectivul, odată cu deschiderea unui nou magazin în Constanța. Așadar, pe 3 iunie, compania a ajuns la 100 de magazine.