Home » Știri » Știri sociale » Mesaje pentru iubită – 64 de idei pline de romantism și umor

Mesaje pentru iubită – 64 de idei pline de romantism și umor

Pană Emanuela / 15.10.2020, 10:56

Dragostea este un sentiment prea mare pentru a fi exprimat în cuvinte, dar cu toate acestea merită să încercăm. Surprinde-o azi pe cea pe care o iubești și pune-i un zâmbet pe față. Am adunat pentru tine cele cele mai frumoase mesaje, pline de romantism și umor, din care tu să te poți inspira pentru a pune pe foaie sau într-un SMS cuvintele care descriu exact ce simți pentru ea.

Mesaje pentru iubită

Perioada de distanțare socială a venit cu multe provocări, atât pentru cuplurile care împart micuțul dormitor din garsonieră și își sorb împreună cafeaua de dimineață, cât și pentru cei care, din diferite motive, locuiesc separat. Simplu nu le-a fost nici celor aflați la început de drum, care au înlocuit brusc plimbările în parc, ieșitul la cinema și ținutul de mână cu videocall-uri, dorință și dor.

Unii poate au resimțit lipsa de energie cauzată de monotonia programului zilnic, în timp ce alții au profitat de fiecare oră petrecută în izolare pentru a se cunoște mai bine și a-și înțelege nevoile unul celuilalt. Oricum ar fi, dacă în ultimele zile sau în ultima perioadă ai uitat să-i spui celei cu care împarți micile bucurii ale vieții cât de mult înseamnă pentru tine, atunci nu mai ezita!

Noi, oamenii, avem tendința de sta „la pândă“ în așteptarea unor momente, pe care le considerăm potrivite, pentru a-l surpinde pe cel de lângă noi. Să nu uităm totuși că frumusețea stă în lucrurile simple, iar uneori câteva cuvinte pline de afecțiune spuse la timp potrivit pot cântări mai mult decât un cadou pompos.

Așadar, spune- astăzi că o iubești! Scrie-i un bileței și lipește-l pe onglinda din baie, trimite-i un SMS după ce a plecat la job, notează câteva gânduri pe o felicitare sau pur și simplu fii original.

Citește și: Mesaje pentru soțul meu – cum să îl suprinzi frumos și să îi arăți iubirea

64 de idei pline de romantism și umor

1. Uită-te în ochii mei sinceri – dragostea mea pură strălucește în ei. Ascultă-mi inima tremurândă – ea bate în ritmul iubirii, iubindu-te nebunește. Voi fi precum un câine credincios  –  mereu alături!

2. Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!

3. Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc!

4. Te iubesc! Atât de mult încât minutele de despărțire îmi străpung inima ca o săgeată. Aștept cu nerăbdare toate întâlnirile noastre. Tu ești terapia sufletului meu. Mă copleșesc sentimentele de fericire și îmi cresc aripi la spate doar de la simpla ta atingere. Te iubesc!

5. Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

6. Iubito! Vocea ta îmi dă aripi, cuvintele tale îmi oferă încredere în viitor, ochii tăi îmi mângâie sufletul. Și pot doar să mai adaug că te iubesc nespus!

7. Dacă aș avea o floare de câte ori m-am gândit la tine, m-aș putea plimba printr-o gradină nesfârșită.

8. Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!

9. Te iubesc și nu am de ce să-mi ascund sentimentele. Ridiculos nu este cel care vorbește despre sentimente, ci cel care le ascunde în secret și continuă să sufere în ignoranță. Așa că îmi deschid inima larg pentru tine.

10. Te iubesc pentru că ești tu, nu te prefaci, nu te ascunzi, nu ești altcineva, ești pur și simplu un om atât de frumos și sincer!

11. Misterul iubirii mi-a fost dezvăluit, acum înțeleg și simt cuvintele poeților! Sufletul meu reînviat vrea să cânte întotdeauna, pentru că te iubesc, iar această iubire câștigă putere cu fiecare suflare.

12. Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primavară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine liniște. Te iubesc!

13. Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

14. Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

15. Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare şi eu sunt cel mai norocos bărbat, căci sunt iubit de tine.

16. Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumoasă pentru ca eşti atât de iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu.

17. Până acum am rătăcit în întuneric, neînțelegând sensul vieții. Când ai apărut în lumea mea, ca un vânt răcoritor de primăvară, am reînviat. Mi-am dat seama că bucuria și fericirea se ascunde în dragostea mea pentru tine.

18. Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbaţi şi acesta este darul meu.

19. Cele două inimi ale noastre sunt inseparabile. Dragostea mea de nedescris pentru tine este fără limită! Am nevoie de tine, ca un vânt mult așteptat în căldura de vară, ca o înghițitură de apă care-ți dă viață într-un deșert.

20. Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!

21. Iubirea este un sentiment unic care surprinde instantaneu toate gândurile fără urmă. Ea umple sufletul cu o bucurie uimitoare. Te respir, îți văd imaginea dulce în vise, îți aud vocea minunată în fiecare melodie blândă. Dragostea mea este nelimitată!

22. Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!

23. Draga mea, te iubesc atât de mult, încât sunt gata să te port în brațele mele toată viața. Și chiar dacă te vei transforma în cel mai necunoscut mister, sunt gata să mă transform într-un Mendeleev pentru a descoperi noul 119 element din sistemul periodic al elementelor.

24. Dacă vrei să cânți o muzică nouă, voi deveni cel mai bun compozitor pentru a-ți face un acompaniament demn. Dacă vrei să pictezi un tablou, eu voi fi artistul tău. Mă voi transforma în oricine îți poate rezolva toate secretele, toate dorințele, pentru că te iubesc.

25. Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!

26. Dragă, tu ești benefică pentru mine în toate domeniile. Fără tine îmi pierd pofta de mâncare și nu mănânc nimic: este atât de minunat să economisesc în produse. Mai mult, dacă nu ești în preajmă, nu dorm deloc, prin urmare, pentru a nu pierde timpul în zadar, lucrez chiar și noaptea. Tu ești aurul meu prețios. Cu tine, voi scăpa de kilogramele în plus și voi deveni milionar!

27. Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!

28. Te iubesc precum calul zahărul, precum puii grăunții și pisoii „whiskas“. Te iubesc mai mult decât cele mai bune „gustoșenii“ ale lumii!

29. Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea.

30. Inima mea chinuită arată ca o pasăre împușcată dintr-o lovitură bruscă, așteptând cu nerăbdare reciprocitatea. Zboară spre necunoscut, parcă pe aripi. Dragă, nu o distruge, te rog, pentru că este la fel de pură și luminoasă ca sentimentele mele.

31. Tu și cu mine suntem un cuplu de păsări, care nu vor avea suficient spațiu pentru zbor în cele mai vaste și nelimitate ceruri. Dragostea noastră este lumina stelară care poate încălzi milioane de galaxii cu o căldură autentică. Suntem planete eterne într-o orbită a mișcării. Întotdeauna va fi așa, pentru că dragostea mea pentru tine este infinită, ca Universul.

32. Iubirea e un strop de lumină un stop de poezie curată a inimii și restul… nebunie! Iubește doar.

33. La fiecare minut de despărțire mă gândesc că îmi lipsește o parte din tine. Îmi este dor de toate: de afecțiunea și gingășia ta, de tandrețea și neliniștea nopților, de multă vorbă și de tăcerea împreună. Îmi lipsește vocea ta, care este capabilă să mă ucidă și să mă învie. Te iubesc, salvatoarea mea de viață!

34. Iubirea mea, ești sufletul meu. Și sufletul meu este o vioară rară, rafinată, care cântă doar o singură melodie în inima mea. Melodia sentimentului. Nu o voi confunda niciodată cu vreo notă a lumii, pentru că respir numai pentru tine, iubirea mea.

35. Știi, dragostea mea, câte stele sunt pe cer? Da, sunt o mulțime! Sunt atâtea, de câte ori vreau să-ți spun că te iubesc. Știi câte mări infinit de mari și râuri minuscule pe planeta noastră uriașă sunt? Atâtea, de câte ori pe zi vreau să te văd.

36. Sentimentul meu pentru tine este ca un soare cald. Dimineața se trezește și strălucește,  chiar și atunci când nu este vizibil după nori.

37. Tu ești suflarea mea de apă pură în deșert, fără de care nu pot trăi o zi.

38. Mulți oameni cred că iubirea strică persoanele, transformându-i în nevăzători și proști. Sentimentul meu îmi dă supraputere – urmărirea idealului, a visului, a soarelui. Am atins cel mai important vârf, pentru că deja te iubesc.

39. Fiecare gând al meu este despre tine. În momentele grele de tristețe, dragostea mea deține puterea unui singur fir – întâlnirea viitoare. Și în momentele de bucurie, devin și mai fericit, pentru că nu există o fericire mai mare decât să fiu doar cu tine.

40. Iubita mea, când nu ești aproape, aștept cu nerăbdare noaptea: să adorm și să te întâlnesc în vis. Îți voi spune acolo milioane de povești despre cel mai drag lucru din lume – dragostea mea pentru tine.

41. Nu vreau să spun fraze cu gânduri puternice în astfel de moment. Dar înainte de a te întâlni, dragostea mea, viața mea a fost ca o existență fără scop. Ca o navă pierdută în mare, navigam prin viață fără să știu ce se va întâmpla în continuare. Până când am văzut o mică lumină frumoasă în distanța de ceață. Tu ai devenit farul meu în viață, lumina mea, bunătatea și puritatea – ceea ce îi lipsește atât de mult lumii. Îți mulțumesc că ești alături. Lumina mea, scopul meu, viața mea, pe care o iubesc pentru totdeauna.

42. Te iubesc! Las aceste cuvinte să fie aduse de vântul proaspăt, raza de soare să te încălzească, zăpada pufoasă să-ți acopere umerii, iar despre probleme vom vorbi mai târziu. Declarația mea de dragoste nu se va sfârși niciodată! Te plac și-n tăcere, tu ești pacea sufletului meu!

43. Ești ca o carte interesantă! Îmi place să te răsfoiesc. Atât de necunoscută, dar trebuie să te aflu! Suntem împreună de mult timp, dar au trecut parcă două zile… Timpul se oprește-n loc când ești lângă mine. Sunt înnebunit din fericire!

44. La fiecare minut de despărțire, mă gândesc că îmi lipsește o parte din tine. Îmi este dor de toate: de afecțiunea și gingășia ta, de tandrețea și neliniștea nopților, de multă vorbă și de tăcerea împreună. Îmi lipsește vocea ta, care este capabilă să mă ucidă și să mă învie. Te iubesc, salvatoarea mea de viață!

45. Ard din pasiune și nu am puterea să tac. Vreau să urlu tare că prețuiesc nespus iubirea noastră, că trăiesc doar cu tine! Nu există niciun loc pe planetă unde aș putea trăi fără tine.

46. Te iubesc cu pasiune, dar iubirea noastră este periculoasă. Sunt gata să renunț la tot din lume, numai să nu mă lipsești de brațele tale. Visul meu ești tu! Îmi pierd mințile de la tine! Înnebunesc după tandrețea ta în zilele triste. Gândurile mele sunt doar despre tine, despre zâmbetul tău, despre soarta noastră. Săgeata iubirii ne-a străpuns și simt o fericire enormă!

47. Cum ai apărut în viața mea? Ca o lebădă pe lac… Și totul s-a schimbat într-o clipă.  Am văzut întreaga lume în ochii tăi. Îți mulțumesc că ești alături și nu-ți ascunzi deloc sentimentele. Îți voi spune „te iubesc“ din inima și sufletul meu!

48. Îmi place imaginea ta! Îmi place să-ți sărut buzele! Îmi place aspectul tău blând. Mă omori cu otrava ta de dragoste! Îmi place să-ți ating umerii și să-mi amintesc momentele întâlnirilor noastre!

49. Când nu ești lângă mine sau sunt trist, îmi amintesc de cele mai bune momente ale noastre și visez foarte mult să te revăd!

50. Se spune că nu există un moment mai bun în viață decât răsăritul. Se spune că nu este nimic mai frumos decât valurile de neoprit care se răstoarnă în mare. Se spune că nu există un fenomen mai miraculos decât farmecul naturii. Nu pot spune decât un singur lucru: doar cei care n-au întâlnit cea mai frumoasă fată din lume pe drumul lor de viață cred acest lucru. Fata mea, a cărei singura apariție îmi face inima să bată de admirație, care îmi îngheață respirația – cu nerăbdare am așteptat această zi să îți spun un singur cuvânt, un singur moment tandru – te iubesc.

51. Îți voi da întreaga lume! Îți voi scrie poezii despre sentimentele mele, chiar dacă nu sunt poet și sunt departe de artă. Te voi vrăji cu privirea, chiar dacă nu sunt magician.  În suflet port farmecul tău și luminile iubirii ard în ea! Ochii tăi limpezi sunt ca o lumânare. Sincer, nici nu vreau să scap din cătușele pe care mi le-ai pus pe viață!

52. Soarta te-a trimis la mine și am înțeles că pot să iubesc. Te plac zi de zi tot mai puternic. Ești ca o floare în mijlocul unei ierni geroase. Ești ca soarele în miezul orelor de noapte. Am nevoie de tine. Te voi iubi din nou și din nou!

53. M-am îndrăgostit de chipul și aspectul tău senin. Sentimentelor mele le-am pus cea mai puternică ușă și ți-am dat cheia. Buclele tale, ochii tăi, culoare aurie a părului – nu le-aș refuza niciodată! Vreau să te aud chiar acum!

54. Sunt din toată inima doar cu tine! Admir o asemenea frumusete ca a ta! Ești fermecătoare și tandră! Am nevoie de tine ca de viață!

55. Când mi se spunea înainte că în viața fiecărei persoane este important sensul, rămâneam de fiecare dată surprins. Un anumit sens? Oare nu este viața în sine un obiectiv? Dar de când ai apărut în viața mea, mi-am dat seama că pot ști cu adevărat să-mi transform existența într-un cuvânt scurt și atât de simplu: IUBIREA. Iar aceasta este dragoste pentru tine. Ea este mai puternică decât mine, gata să răstoarne cele mai inimaginabile obstacole din drum, să treacă orice teste incredibile. Chiar murind, ea se va ridica din nou dacă ești aproape.

56. Numai Dumnezeu știe cât mi-e de dureros fără tine. La nesfârșit! Dar știu că fericirea mea se va întoarce în curând și îmi va zâmbi.

57. Lumina soarelui a pătruns prin fereastră și deodată a devenit foarte cald. Zâmbetul tău dulce m-a capturat pentru totdeauna! Șuvițele tale de păr de mătase, ca și petalele trandafirilor, mă înnebunesc! Uit de toate când sunt cu tine!

58. Trăiesc cu tine în fericire și împlinire, mă bucur că împărtășim totul cu tine în jumătate! Dragostea noastră este foarte puternică! Am nevoie doar de tine!

59. Când ești departe, nu există pace în inima mea. Vreau mai repede să intri pe ușa casei mele! Și știu că toate necazurile vor dispărea deodată și fericirea ne va conecta din nou!

60. Universul meu prețios, unica mea, iubita mea! Dintre cele șapte miliarde de oameni de pe planeta noastră vastă, dintre care majoritatea sunt fete, te-am cunoscut anume pe tine – cea mai frumoasă și cea mai pură creatură din lume. În minutele în care suntem departe unul de celălalt, îmi lipsește cea mai bună parte a sufletului meu, cea mai strălucitoare și mai senină jumătate. În fiecare minut cer forțelor superioare care ne-au permis să ne întâlnim, să-mi dea putere să devin demn de tine, pentru a putea transforma mica mea stea în cea mai fericită din lume.

61. Întotdeauna vreau să fiu alături de tine, să-ți fac visele să devină realitate, pentru că te iubesc!

62. Ochii tăi ard ca stelele, iar când de cuprind – tremurici trec prin corp… Tu reverși râuri de pasiune și nu există cineva mai bun pe lume! Mi-ar plăcea să rămân pentru totdeauna în inima ta. Știu că poate sună amuzant, dar mai bine să par proastă, decât să nu spun deloc ceea ce simt!

63. Voi scrie poezii despre dragostea mea pentru tine! Și tare aș vrea să le citești. Tu ești toată viața mea, iubirea mea! Frumusețea ta este de neimaginat și nu te-aș putea înlocui cu nimeni altcineva. Îmi place foarte mult să fiu alături de tine!

64. Mă uit la steaua de dimineață strălucitoare – și te văd pe tine acest soare. Mereu aștept cu nerăbdare să te întâlnesc. În fiecare fată încerc să găsesc caracteristicile familiare – dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu frumusețea trăsăturilor tale afectuoase. Mă uit la întinderea albastră a cerului și te văd din nou pe tine – misterioasă și ispititoare. În razele soarelui prietenos, simt tandrețea atingerii tale, și în zgomotul ușor al brizei – șoapta dulce a vocii tale minunate. Iubindu-te, sunt capabil să iubesc întreaga lume. La fel de unic și inimitabil ca frumusețea ta.