Home » Știri » Știri sociale » Program Mega Image de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Program Mega Image de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Pană Emanuela / 19.06.2021, 08:40
Program Mega Image de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

După vacanța de Paște și înainte de tradiționalul concediu de vară, românii mai au parte de o minivacanță, întucât calendarul anunță Rusaliile (Pogorârea Duhului Sfânt), care pică anul acesta pe 20 și 21 iunie – zile libere legale. Pentru cei ce nu au apucat să cumpere cele necesare pentru a putea sărbători cum se cuvine, avem o veste bună: magazinele Mega Image vor fi deschise în ambele zile. Care va fi orarul de funcționare aflați în continuare.

Program Mega Image de Rusalii

Sărbătoarea Rusaliilor are loc anual, la 50 de zile de la Învierea Mântuitorului și la 10 zile de la Înălțarea Domnului, iar anul acesta pică pe 20, respectiv 21 iunie. Cunoscută și sub denumirea de Cincizecinea, sărbătoarea Rusaliilor se desfășoară, în anumite regiuni ale țării, pe parcursul a trei zile, în a doua zi fiind cinstită Sfânta Treime.

În România, începând cu anul 2008, prima și a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere legale. Prima zi cade întotdeauna duminica, iar cea de-a doua, evident, luni.

Ca la fiecare sărbătoare, românii încep să se intereseze ce magazine sunt deschise și unde își pot face cumpărăturile. În acest an, Mega Image, lanțul de supermarketuri și magazine de proximitate din România, nu a anunțat un program special pentru zilele de 20 și 21 iunie, ceea ce înseamnă că vor funcționa după orarele obișnuite, care diferă în funcție de orașe.

Aceasta este o veste îmbucurătoare pentru cei care se pregătesc să își facă duminică plinul pentru kit-ul de vacanță, pentru mare sau munte, dar și pentru cei ce aleg să petreacă această sărbătoare importantă în familie. Precizăm că ofertele Mega Image din timpul săptămânii se vor menține și pentru ziua de duminică, 20 iunie.

Citește și: Ce sunt, de fapt, Sânzienele. Legende, tradiții și superstiții din popor

Orarul pentru zilele de 20 și 21 iunie

De regulă, magazinele Mega Image se deschid începând cu orele 07:00 sau 08:00 (în funcție de oraș și de mărimea supermarketului – magazinele Shop & Go au în general un orar mai scurt) și închid la 21:00, 22:00 sau maximum 23:00, cu excepția celor cu program non-stop, cu pauză la schimbul de ture.

Programul magazinelor Mega Image de Rusalii 2021
Programul magazinelor Mega Image de Rusalii 2021

Menționăm că cei care nu vor să-și părăsească locuințele pentru a face cumpărături au posibilitatea de a plasa o comandă online, iar produsele le vor fi livrate la domiciliu de angajații companiei.

Toate comenzile plasate în intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni până sâmbătă, și în intervalul 08:00 – 17:00, duminica, sunt livrate în aceeași zi. În ceea ce privește livrarea la domiciliu pentru ziua următoare, comanda poate fi realizată oricând de luni până duminică, între 8:00 – 20:00.

Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie de 100 de lei, iar pentru comenzile cu o valoare totală de mai puțin de 300 de lei costul de livrare este de 10 lei pe comandă. Plata se face cash, la livrare. Pentru valori mai mari de 300 de lei livrarea este gratuită.