Home » Știri » Știri sociale » Program Mega Image de Sfânta Maria. Orarul de funcționare al magazinelor pe 15 august

Program Mega Image de Sfânta Maria. Orarul de funcționare al magazinelor pe 15 august

Pană Emanuela / 14.08.2021, 09:00
Program Mega Image de Sfânta Maria. Orarul de funcționare al magazinelor pe 15 august

Magazinele Mega Image rămân deschise pe data de 15 august, când creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, cunoscută popular ca Sfânta Maria Mare. Prin urmare, în funcție de cel mai apropiat magazin, poți merge să îți faci în mod obișnuit cumpărăturile. Consultă în continuare orarul magazinelor Mega Image și află orele de deschidere și de închidere a acestora.

Program Mega Image de Sfânta Maria

Ziua de 15 august este o zi plină de semnificație pentru români, întrucât au loc două sărbători importante, una civilă și una creștină – Ziua Marinei, respectiv Adormirea Maicii Domnului. În acestă zi, creștinii ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Maria, în timp ce persoanele mai puțin religioase participă la ceremoniile organizate la malul mării, de Ziua Marinei. Mai mult, ziua de 15 august este zi liberă pentru bugetarii din toată țara. Din păcate, însă, anul acesta Sfânta Maria Mare pică într-o zi de duminică, când majoritatea românilor sunt oricum liberi.

În ceea ce privește programul supermarketurilor din toată țara, este important să știți că situația nu se schimbă, astfel că magazinele Mega Image vor rămâne deschise pe data de 15 august. De altfel, lanțul belgian a modificat programul arareori, și atunci a făcut-o cu ocazia sărbătorilor mari, Crăciun sau Paște. Exceptând aceste două perioade din an, la Mega Image este deschis mai tot timpul.

Așadar, chit că e sărbătoare, magazinele Mega Image rămân în continuare la dispoziția clienților și pe data de 15 august. Vă reamintim că majoritatea magazinelor își primesc cumpărătorii începând cu ora 08:00, dar există și câteva care deschid cu o oră mai devreme. Ora de închidere este raportată de fiecare magazin în parte, însă cele mai multe dintre ele trag obloanele la ora 22:00. De altfel, există și câteva magazine care au program de funcționare până la ora 00:00, dar și unele deschise non-stop.

În funcție de proximitatea magazinului, poți merge liniștit să îți faci cumpărăturile de la Mega, pentru că nici anul acesta nu vei fi presat de timp.

Citește și: Câte zile libere de la stat vor avea românii în lunile iulie și august 2021

Orarul de funcționare al magazinelor pe 15 august

În cazul în care nu ești lângă un Mega Image pe care deja îl cunoști și cu al cărui orar ești familiarizat deja, poți să afli programul exact de funcționare a magazinului cu un simplu search pe Google, în funcție de zona în care se află acesta.

Program Mega Image de Sfânta Maria Mare
Program Mega Image de Sfânta Maria Mare

Reamintim că în Capitală există în acest moment circa 600 de magazine, Mega Image fiind de departe cea mai prezentă franciză pe străzile Bucureștiului.

Pentru a simplifica lucrurile când vine vorba despre cumpărături, Mega Image a lansat și o aplicație pentru telefoanele mobile, astfel că puteți da comandă de orice vă trebuie din confortul căminului propriu sau chiar în timp ce așteptați în metrou, în drumul spre casă.

Menționăm că Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare este una dintre cele mai mari și mai importante sărbători pentru români, fiind trecută cu cruce roșie în calendar. Potrivit tradiției bisericești, creștinii marchează la 15 august înălțarea la cer a Sfintei Fecioare Maria, de această dată fiind legate multe tradiții, obiceiuri și superstiții.