Home » Știri » Știri sociale » Vladimir Putin și sfârșitul său crunt. Un renumit medium a prezis data la care va muri liderul rus

Vladimir Putin și sfârșitul său crunt. Un renumit medium a prezis data la care va muri liderul rus

Alexandru Cazacu / 01.06.2022, 12:08
Vladimir Putin și sfârșitul său crunt. Un renumit medium a prezis data la care va muri liderul rus

Un celebru medium a prezis moartea lui Vladimir Putin. Ba chiar mai mult de atât, Alexander Kantonistov, un cunoscut vraci din Rusia care participat la emisiunea „Battle of Psychics”, a făcut o serie de predicții despre starea Rusiei pe parcursul anului curent. Află în continuare care este data la care va muri președintele rus, potrivit prezicerilor lui Kantonistov.

Vladimir Putin și sfârșitul său crunt. Un medium din Rusia a prezis data la care va muri liderul de la Kremlin

La o lună de la invazie, vorbind cu presa locală,  Alexander Kantonistov a prezis că viața va deveni mai dificilă pentru ruși, iar asta va duce la o nemulțumire tot mai mare în rândul populației.

Mediumul era de părere că până la jumătatea lunii aprilie forțele armate ruse ar fi putut să părăsească Ucraina, însă această predicție nu s-a adeverit, deoarece așa-zisa „operațiune specială” a lui Vladimir Putin ajunge în cea de-a patra lună.

Cu toate acestea, Kantonistov a prezis că Putin ar putea fi asasinat înainte de sfârșitul verii, după unele încercări de „otrăvire” și „agresiuni fizice”, potrivit celor de la mirror.co.uk.

„De la începutul lunii iunie, începe cea mai critică perioadă din viața lui Putin, iar acestea vor fi încercări de otrăvire și pedepsire fizică a dictatorului.

Putin este de natură să intensifice mania persecuției, tulburările mintale îi vor afecta deciziile în raport cu conducerea Federației Ruse.

Represiunile se pot intensifica, oamenii lui îi vor părea trădători. Acest lucru va duce la acte imprudente care îi vor face rău în viitor”, spunea Alexander Kantonistov.

Vladimir Putin și sfârșitul său crunt
Vladimir Putin și sfârșitul său crunt. Un renumit medium rus a prezis data la care va muri liderul de la Kremlin

Când și unde ar putea muri Vladimir Putin

Potrivit lui Kantonistov, președintele rus ar putea muri chiar în biroul său de la Kremlin, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar până la începutul toamnei.

„Apogeul vieții lui Putin se observă până în august-septembrie 2022. În această perioadă, probabilitatea morții sale este foarte mare. Cel mai probabil, asta se va întâmpla în biroul său”, a precizat Alexander Kantonistov.

La începutul săptămânii trecute, un oficial ucrainean a dezvăluit că liderul de la Kremlin a supraviețuit unei tentative de asasinat chiar la scurt timp după ce a ordonat invazia Ucrainei. Fiind probabil unul dintre cei mai detestați oameni din lume, nu ar fi de mirare să există unele persoane care îi doresc moartea lui Putin.

De ce se teme Vladimir Putin

Se pare că liderul rus este îngrijorat că ar putea urma o altă tentativă de asasinat, așa că s-a înconjurat de un grup de lunetiști de elită. În plus, se vehiculează că ar folosi chiar și unele sosii. Conform sursei citate, ar fi existat nu mai puțin de cinci tentative serioase de asasinat, iar unele dintre acestea au fost foarte aproape de succes.

Acum, Putin refuză să își asume riscuri, devenind obsedat de ideea că cineva ar vrea să-l omoare, susțin unele surse. Așa se face că, Kremlinul este puternic păzit non-stop, iar securitatea a fost intensificată după începutul invaziei în Ucraina. Potrivit jurnaliștilor de la Business Insider, în cazul unui posibil asasinat, un „funcționar fiscal mai puțin cunoscut” pe nume Mikhail Mishustin ar prelua controlul asupra statului rus.