Home » Știri » Tratament uimitor anti-Covid. „Am schema mea care este o bijuterie. Costă 100 de ron”. Medicul Flavia Groșan, dezvăluiri uimitoare

Tratament uimitor anti-Covid. „Am schema mea care este o bijuterie. Costă 100 de ron”. Medicul Flavia Groșan, dezvăluiri uimitoare

Alexandru Cazacu / 22.03.2021, 11:06
Tratament uimitor anti-Covid. „Am schema mea care este o bijuterie. Costă 100 de ron”. Medicul Flavia Groșan, dezvăluiri uimitoare

Medicul pneumolog Flavia Groșan a stârnit multe controverse datorită tratamentului său anti-Covid. De asemenea, cadrul medical susține că nu înțelege de ce este nevoie să purtăm masca de protecție. Despre ce tratament este vorba, puteți afla în continuarea articolului.

Dezvăluiri uimitoare despre tratamentul anti-Covid

Dr. Flavia Groșan susține că schema sa pe care o folosește de 10 ani și pe care a adaptat-o în pandemie este foarte eficientă. Mai mult de atât, medicul pneumolog este de părere că medicamentele pe care le prescrie sunt ușoare și costă cel mult 100 de lei. De asemenea, dr. Groșan spune că nu folosește nici Ivermectina, nici Kaletra în tratamentul său.

”Eu nu o să folosesc Ivermectina niciodată. Nu înțeleg un antiparazitar ce caută în pneumonie cum nu înțeleg nici Kaletra care se folosește în SIDA ce caută în pneumonie(…). În schema mea de tratament nu intră vaccinul. Eu așa am învățat în facultate. Vaccinarea se în octombrie noiembrie la începutul epidemiei de gripă.

În schema mea nu intră vaccinul. Eu nu știu nimic despre vaccin. Nu am nimic împotrivă, fiecare face exact cum dorește. Nu există medicament care să vindece o boală, există medicamente care ajută organismul să treacă peste o dificultate, depinde cum le folosești. Eu pur și simplu încep tratamentul și vindec pacientul. Eu nu o să folosesc niciodată ivermectina. Eu nu am înțeles Kaletra care se dă pentru pneumonie”, a declarat medicul, potrivit  Antena 3.

Ce spune Flavia Groșan despre tratamentul anti-Covid
Ce spune Flavia Groșan despre tratamentul anti-Covid

”Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face”

Dr. Groșan spune că are o schemă bună, în care medicamentele pe care le combină dau rezultate satisfăcătoare. Mai mult de atât, medicul susține că îi explică fiecărui pacient toți pașii tratamentului, pentru a evita posibilele neînțelegeri. Se pare că claritromicina este cheia succesului, dacă este ajutată de alte medicamente.

“Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine. Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu nu concep pneumologia fără Ventolin” a declarat Flavia Groșan.

Masca de protecție nu face bine

Potrivit medicului pneumolog, masca de protecție nu face bine deoarece scade imunitatea. Dr. Flavia Groșan susține că statul în casă și masca de protecție nu sunt benefice pentru imunitatea organismului.

”Eu zic că lockdown-ul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, de aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns”, a spus dr. Flavia Groșan, potrivit sursei citate.