Home » Știri » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 25 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 25 septembrie

Alexandru Cazacu / 25.09.2021, 14:19
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 25 septembrie

În această toamnă, Pro TV vine cu un nou show, care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri. Mai exact, este vorba de emisiunea ”SuperStar”, care înlocuiește ”Vocea României”. Ediția din 25 septembrie va fi difuzată pe micile ecrane începând de la ora 20:00, la Pro TV. Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV.

Ediția din 25 septembrie a emisiunii ”SuperStar” de la Pro TV

Se anunță o nouă seară de excepție la ”SuperStar”, emisiunea care transformă oameni simpli în noi staruri muzicale. Show-ul este conceput după formatul internațional al emisiunilor ”American Idol și Pop Idol, create de Simon Fuller. În ediția din această seară, în fața celor patru jurați (Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams) va veni o concurentă timidă, însă foarte motivată.

Dești este absolventă la arhitectură, ea iubește muzica și crede că acesta este momentul ei. ”Sper să mi se schimbe viața de pe o zi pe alta”, spune concurenta. Așadar, rămâne acum să urmărim ediția de sâmbătă, 25 septembrie, pentru a afla ce piesă a pregătit noua concurentă și ce vor spune jurații emisiunii despre prestația sa. Emisiunea poate fi urmărită atât direct pe postul de televiziune Pro TV, cât și pe Voyo.ro.

În ediția precedentă, una dintre concurentele care au reușit să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii, a fost Vanessa Ion. Ea vine dintr-o familie de cântăreți, acesta fiind probabil și motivul pentru care s-a simțit în largul său pe scenă. Ba chiar a primit și laude din partea juriului, Carlas Dreams spunându-i că are ”șanse bune să câștige ”SuperStar”. De asemenea, partea feminină a juriului, Raluka, s-a arătat impresionată de vocea concurentei.

Vezi Live Stream Online ediția din 25 septembrie a emisiunii ”Superstar” pe Pro TV
Vezi Live Stream Online ediția din 25 septembrie a emisiunii ”Superstar” pe Pro TV

Cine sunt jurații de la ”SuperStar” România

După cum spuneam, cei patru jurați ai show-ului sunt nimeni alții decât Smiley, Carlas Dreams, Marius Moga și Raluka. Aceștia au misiunea dificilă de hotărî cine mai mai departe, însă sunt pregătiți și în ediția din această seară de un show incendiar, în care vor fi sau nu impresionați de prestațiile concurenților.

”Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promovează artiști fresh“, a scris Marius Moga, într-o postare pe o rețea de socializare.

După cum bine știm, Carlas Dreams a fost jurat la ”X Factor de-a lungul a trei sezoane, așadar, jurizarea acestui tip de concurs muzical nu este ceva nou pentru artist. De asemenea, Smiley are și el o vastă experiență în platourile emisiunilor de talente. În ceea ce o privește pe Raluka, ”SuperStar” este primul show de acest gen la care face parte din juriu.

Emisiunea ”SuperStar” a început pe 10 septembrie și poate fi urmărită vinerea de la ora 20:30, la Pro TV,  iar în zilele de sâmbătă, începând de la ora 20:00.