Home » Tehnologie & Știinta » 7 jocuri gratuite pentru Iphone. Cele mai bune variante pe care le ai la îndemână

7 jocuri gratuite pentru Iphone. Cele mai bune variante pe care le ai la îndemână

Voicu Costin / 19.02.2022, 08:00
7 jocuri gratuite pentru Iphone. Cele mai bune variante pe care le ai la îndemână

În ultimul timp, telefoanele au fost folosite și în alte scopuri decât pentru ce au fost concepute. Folosirea aplicațiilor sociale, surprinderea unor momente prin poze sau jocurile de pe telefon, au reprezentat modurile în care oamenii au folosit smartphone-ul pentru a-și petrece timpul liber. Care sunt unele dintre cele mai îndrăgite și folosite aplicații de jocuri pentru Iphone?

7 jocuri gratuite pentru Iphone

Mulți utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a se juca, iar dispozitivele iPhone oferă prin intermediul sistemului de operare iOS o gamă larga de jocuri pentru toate gusturile si pentru toate vârstele. Haideți să vedem care sunt unele dintre cele mai populare jocuri pentru acest tip de telefon!

Clash of Clans

Clash of Clans este un joc video de strategie mobil free-to-play dezvoltat și publicat de dezvoltatorul finlandez de jocuri Supercell. Jocul a fost lansat pentru platformele iOS pe 2 august 2012.

Clash of Clans este un joc Multiplayer în care jucătorul trebuie să construiască un sat, să antreneze trupe, să atace alți jucători pentru resurse (aur/golds, elixir și elixir negru/dark elixir), care pot fi utilizate pentru construirea și îmbunătățirea unor structuri, sau pentru trofee. Se poate ataca și în singleplayer în harta goblinilor (Goblins Map). Jucătorii se pot uni pentru a crea clanuri, grupuri de până la cincizeci de persoane, care pot participa apoi la Războiul Clanurilor împreună, pot dona și primi trupe și pot discuta între ei.

Brawl Stars

Brawl Stars este un joc multiplayer online battle arena în care jucătorii se luptă cu alți jucători sau inamici, în diferite arene. Jucătorii aleg dintre numeroși brawleri pe care îi au deblocați, fiecare cu un stil de joc diferit. În funcție de câștigarea sau pierderea unui joc, jucătorii pot primi sau pierde trofee.

Acest lucru îi afectează nu doar pe fiecare brawler în parte (care poate astfel crește în nivel în funcție de numărul de trofee pe respectivul brawler), ci și numărul total de trofee al jucătorului. „Trophy Road-ul” îi oferă recompense jucătorului după ce atinge un anumit număr total de trofee, de la brawleri noi la monede, gemuri și puncte folosite pentru a-și actualiza fiecare brawler în parte.

Brawl Stars oferă numeroase moduri de joc, majoritatea 3 vs 3, precum Gem Grab, Brawl Ball, Heist, Bounty și Siege. Există și Showdown, care poate fi fie Solo, unde se luptă 10 jucători individual, sau Duo, unde sunt 5 echipe de câte 2 jucători.

Ocazional, aceste moduri de joc au parte de adăugarea unor noi elemente pentru a le diversifica. În plus, există câteva moduri de joc care devin valabile doar în weekend. Jucătorii își pot invita prietenii sau membri din clubul din care fac parte să se alăture echipei lor, pentru a juca împreună.

Super Mario Run

Super Mario Run este un joc video din 2016 dezvoltat de Nintendo pentru iOS. În Super Mario Run, jucătorul îl controlează pe Mario sau alte personaje, în timp ce acestea aleargă automat pentru a colecta monede și a se apăra de inamicii și pericolele. Ca joc, Super Mario are un singur scop. Mario trebuie să o salveze pe Prințesa Peach, care tocmai a fost capturată de Bowser. Cu toate acestea, jucătorul trebuie să reconstruiască și Regatul Ciupercilor distrus de Bowser.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile este un joc shooter gratuit dezvoltat de TiMi Studio Group și publicat de Activision pentru Android și iOS. A fost lansat pe 1 octombrie 2019 şi a fost una dintre cele mai mari lansări de jocuri pentru mobil din istorie

Jucătorii pot alege să joace meciuri clasate sau neclasate în modul multiplayer. Are două tipuri de monede în joc: „Credite”, care sunt câștigate prin jocul și „COD Points”, care trebuiesc cumpărate cu bani reali.

Este posibil să jucați întregul joc fără să plătiți, deși unele skinuri exclusive de personaje și arme pot fi cumpărate numai cu puncte COD.  În afară de matchmaking standard, poate fi accesată și o cameră privată atât pentru modul multiplayer, cât și pentru modul Battle Royale, unde jucătorii pot invita și lupta cu prietenii lor din joc.

Real Racing 3

Real Racing 3 este un joc de curse dezvoltat de Firemonkeys Studios și publicat de Electronic Arts pentru dispozitivele iOS. A fost lansat pe iOS și Android pe 28 februarie 2013.

Caracteristicile jocului includ peste 45 de circuite în 20 de locații din lumea reală, o grilă de 43 de mașini și peste 300 de mașini licențiate de la 33 de producători precum Audi, Porsche, Lamborghini, Bugatti, Ford, Ferrari, McLaren, Chevrolet și Koenigsegg.

Prince of Persia – Escape

Jocul presupune să alergi cât mai repede, să sari cât mai sus și să eviți obstacolele. Trebuie să completezi fiecare nivel şi să îți păstrezi toate viețile intacte. Fiecare nivel are propriile obstacole și poate fi dificil să le depășești.

Trivia Crack

Este o franciză de divertisment bazată pe trivia și una dintre cele mai de succes mărci din jocurile Etermax. Introdus inițial ca joc pentru mobil în 2013, include diferite jocuri active, precum: Trivia Crack, Trivia Crack 2, Trivia Cars, Trivia Crack Adventure, Trivia Crack Kingdoms și Triviatopia Run, disponibile pe iOS.

Jocurile de societate, produsele și experiențele de consum, precum și serialul animat Triviatopia, inspirat de personajele sale, completează experiența. Jocul original pentru mobil permite utilizatorilor să concureze împotriva prietenilor și oamenilor din întreaga lume. Modelat după jocuri populare precum Trivial Pursuit, a devenit cel mai descărcat joc în decembrie 2014 din Apple App Store.