Home » Tehnologie & Știinta » Cum poți vedea Live Video evenimentul Apple de luni seara

Cum poți vedea Live Video evenimentul Apple de luni seara

Cojocaru Cristian / 18.10.2021, 14:18
Cum poți vedea Live Video evenimentul Apple de luni seara

În data de 18 octombrie, Apple va dezvălui noile dispozitive MacBook în cadrul unei prezentări în mediu online. Află unde poți viziona live evenimentul Apple.

Vizionează live evenimentul Apple

Apple a dezvăluit evenimentul live din octombrie: Apple găzduiește evenimentul său din octombrie 2021 în data de 18 octombrie 2021, unde accentul va fi pus pe noile MacBook Pro, care vor veni cu un nou afișaj, design și procesor. Evenimentul Apple „Unleashed” are loc la 20:00, iar evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul oficial al companiei și pe canalul său de YouTube. Evenimentul Apple este transmis în flux de la sediul central al companiei Cupertino, așa cum am văzut cu câteva lansări anterioare.

Utilizatorii Apple se așteaptă ca în cadrul evenimentului, compania să dezvăluie noile MacBook Pro în variante de 14 și 16 inci, care vor fi alimentate de procesoarele din seria ”M” ale producției proprii. Totodată, se așteaptă ca gama de procesoare ”M1X” să înlocuiască Intel MacBook-urile care alimentează portofoliul existent de 16 inci.

În cadrul evenimentului este așteptat, de asemenea, noul MacBook Pro care, potrivit zvonurilor, vor veni cu un nou design, astfel că TouchBar-ul al dispărea. Un nou MacMini care rulează M1X este, de asemenea, așteptat a fi dezvăluit în cadrul evenimentului. Tot în această seara, se așteaptă ca noile AirPods 3 de la Apple să fie lansate, ca o bucurie pentru fanii brandului pasionați de muzică și nu numai.

Se așteaptă ca noile MacBook Pro de la Apple să aibă două dimensiuni noi, și anume de 14 inci și 16 inci. Touch Bar-ul va dispărea probabil de la noile MacBook Pro. Astfel că MacBook Pro de 14 inci va înlocui MacBook Pro de 13 inci, potrivit Mark Gurman, de la Bloomberg. De asemenea, se așteaptă ca Apple să aducă o schimbare majoră de design noului laptop, care va avea un afișaj miniLED. Rezoluția afișajului ar putea fi 3024 x 1964 și 3456 x 2234 pentru MacBook Pro de 14 inci și 16 inci, potrivit Bloomberg.

live apple
Evenimentul va fi disponbil live pe pagina oficiala Apple, dar si pe YouTube

Ce se așteaptă de la noile dispozitive Apple

Odată cu noile lansări, se așteaptă ca încărcarea MagSafe să revină și la noile dispozitive MacBook Pro. Cu toate acestea, nu te aștepta ca porturile atât de utile precum SD sau HDMI să revină odată cu noua gamă de laptopuri. Atenția MacBook Pro va fi îndreptată către noul chipset, iar potrivit scurgerilor de informații din mediul online, acesta s-ar numi M1X.

Tehnologia pe noul chipset ar putea veni cu 10 nuclee CPU, după cum se arată în ultimul raport realizat de către Bloomber. Cu toate acestea, sunt șanse să existe două versiuni ale chipset-ului, cu o diferență majoră din punct de vedere al graficii. Astfel, unul poate dispune de 16 nuclee pentru grafică în timp ce celălalt ar putea dispune de o valoare dublă, de 32 de nuclee.

De asemenea, se așteaptă ca Apple să crească memoria RAM pe noul MacBook Pro. În afară de MacBook Pro, este probabil ca Mac mini să fie reproiectat într-un mod major cu noile chipset-uri M1. În cele din urmă, există o oarecare speranță în jurul AirPods 3 care ar apărea și la eveniment. Deși acestea au apărut în mai multe zvonuri de-a lungul timpului, până acum nimeni nu a primit o dată de lansare concretă a dispozitivelor. Poți viziona evenimentul live, AICI.