Home » Tehnologie & Știinta » În ce culori poți cumpăra noile telefoane iPhone 13. FOTO

În ce culori poți cumpăra noile telefoane iPhone 13. FOTO

Cojocaru Cristian / 15.09.2021, 10:22
În ce culori poți cumpăra noile telefoane iPhone 13. FOTO

Noul iPhone 13 este în sfârșit aici. Toate detaliile noului model de la Apple au fost dezvăluite, dintre acestea făcând parte afișajele luminoase, cipuri A15 Bionic mai rapide și nu numai. Află în ce culori îți poți cumpăra noul iPhone 13.

Variantele de culori pentru noul iPhone 13

Cipul A15 Bionic mult mai rapid, upgrade-uri considerabile ale camerei, dar și durata de viață a bateriei sunt doar câteva dintre noutățile cu care vine noul iPhone 13. Modul video cinematografic este cel mai tare upgrade de până acum, care se concentrează asupra subiectului în timp ce se mișcă. Poate estompa fundalul și poate schimba automat focalizarea pe măsură ce fotografiezi. De asemenea, poți atinge pentru a schimba focalizarea în orice moment.

IPhone 13 mini promite 1,5 ore extra de funcționare a bateriei, în timp ce iPhone 13 promite 2,5 ore de rezistență suplimentară. IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max promit și 1,5 ore, respectiv 2,5 ore de energie în comparație cu modelele anterioare. Între timp, iPhone 13 Pro oferă afișaje ProMotion de 120Hz și un nou sistem de camere care include un obiectiv ultra-larg cu 6 elemente și zoom optic de 3x. De asemenea, ai posibilitatea de fotografie macro și o nouă culoare albastră Sierra.

iPhone 13 mini începe de la 799 de dolari și iPhone 13 de la 899 de dolari cu 128 GB de stocare. Noul iPhone 13 are o crestătură cu 20% mai mică decât iPhone 12. Designul are un nou aspect diagonal al camerei, iar camerele captează cu 40% mai multă lumină. Camera ultra-largă permite și mai multă lumină.

IPhone 13 și iPhone 13 mini vor veni în cinci culori noi: roz, albastru, negru, roșu și alb. Afișajele de pe iPhone 13 și iPhone 13 Pro sunt cu 28% mai luminoase, cu 800 de nits de luminozitate. IPhone 13 oferă videoclipuri cinematografice (modul portret), care oferă înregistrări video asemănătoare unui film, care schimbă focalizarea din mers pe diferite subiecte. IPhone 13 mini promite 1,5 ore mai multă durată de viață a bateriei și asta poate ajunge până la 2,5 ore pentru iPhone 13.

culori iPhone 13
Noile modele de iPhone vin cu foarte multe imbunatatiri

iPhone 13 Pro și Pro Max: caracteristici noi de top

IPhone 13 Pro începe de la 999 de dolari, iar iPhone 13 Pro Max de la 1.099 de dolari. În plus, există o nouă opțiune de stocare de 1 TB și un nou ecran ProMotion pe seria iPhone 13 Pro, care variază de la 10Hz la 120Hz și este conceput pentru a răspunde dinamic.Camera foto are un zoom optic 3x, un nou obiectiv ultra-larg cu 6 elemente care permite mai multă lumină și o cameră largă cu o îmbunătățire de 2,2x în condiții de lumină slabă.

IPhone 13 Pro este capabil de fotografiere macro cu prim-planuri extreme, iar toate camerele acceptă acum modul Noapte. Un nou sistem de camere TrueDepth este cu 20% mai mic pentru o crestătură micșorată și pe spate există un geam mat texturat. IPhone 13 Pro vine cu o baterie mai mare, deci ar trebui să te aștepți la o durată de viață mai mare. Pro este evaluat cu 1,5 ore mai mult, iar Pro Max cu 2,5 ore mai mult.

Cipul A15 Bionic promite cea mai puternică grafică de până acum cu o performanță cu 50% mai bună decât telefoanele concurente, un nou ecran Super Retina XDR care acceptă până la 1.000 de niți pentru o luminozitate mai bună la exterior. IPhone 13 Pro vine în culorile grafit, auriu, aringtiu și albastru Sierra. Modelele non-Pro vin de obicei în mai multe opțiuni de culoare, lucru care s-a întâmplat și în acest an. Albastru Sierra este o culoare nouă în acest an și pare să fie una mai atractivă decât în albastrul prezent la iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.