Home » Când, unde, cum » Ce înseamnă când visezi/te visezi mireasă. Ipostaza în care e semn rău

Ce înseamnă când visezi/te visezi mireasă. Ipostaza în care e semn rău

Alexandru Cazacu / 15.03.2022, 17:36
Ce înseamnă când visezi/te visezi mireasă. Ipostaza în care e semn rău

Cu siguranță, majoritatea femeilor visează la ziua cea mare, în care vor îmbrăca rochia albă de mireasă. Dar ce înseamnă când visezi/te visezi mireasă? Ei bine, un astfel de vis poate avea mai multe semnificații. Unii experți în tălmăcirea viselor sunt de părere că astfel de evenimente ce se petrec în imaginația noastră atunci când dormit nu sunt neapărat un semn bun.

Ce înseamnă când visezi/te visezi mireasă

Conform specialiștilor în oniromanție, mireasa în vis poate arăta o uniune. De asemenea, ea poate însemna uneori inocență și puritate, unele dintre cele mai feminine trăsături. Totodată, mireasa în vis poate însemna creativitate și o bună înțelegere a situațiilor cu care te confrunți în viața de zi cu zi. Un astfel de vis se poate referi și la nevoia de iubire.

Dacă visezi că în ziua nunții este fericită și împlinită, asta ar putea indica faptul că și în viața reală trăiești aceleași sentimente în relația de cuplu. De fapt, un astfel de vis ar putea arăta că ești pregătită să faci marele pas și să treci la următoarea etapă, adică ai o dorința ascunsă de a te mărita.

Pe de altă parte, ar putea fi un semn rău dacă visezi că scoți mireasa din casă. De asemenea, dacă te visezi mireasă, însă în vis nu ești mulțumită de cum arăți, poate fi vorba despre unele sentimente refulate din viața reală.

Semnificațiile visului în care ești mireasă

Cu toate acestea, semnificațiile visului în care ești mireasă sunt mai multe, mai ales că subconștientul joacă un rol important din acest punct de vedere. Dacă în vis ești mireasă, iar tu ești deja căsătorită, acest lucru ar putea însemna că există unele probleme în relație sau chiar certuri.

O altă interpretare a visului în care ești îmbrăcată în rochie de mireasă poate și unele temeri sau că simți nevoia să fii iubită. Dacă în vis ești mireasă și intri în biserică, atunci ai putea avea surprize plăcute pe plan sentimental.

În alte culturi din lume, dacă te visezi condusă către altar, ai toate șansele ca visul tău să devină realitate.

Ce înseamnă când visezi că ești mireasă
Ce înseamnă când te visezi mireasă

Ce înseamnă dacă te visezi mireasă, conform tradiției populare

Potrivit tradiției populare din țara noastră, este un semn rău, de moarte, dacă te visezi mireasă, potrivit unica.ro. Se pare că acest vis mai poate simboliza și încercarea ta de a afla ce sentimente și speranțe ai cu privire la relațiile cu persoanele din jurul tău.

Se mai spune că, dacă în vis te măriți cu un bărbat bătrân, cărunt și cu riduri, ai putea trece prin momente grele sau boli. În schimb, dacă nu tu ești cea care poartă rochia de mireasă în vis, asta poate indica unele sentimente ascunse de inferioritate.

Dacă la nuntă are loc un eveniment neplăcut, acest lucru poate însemna griji, probleme de sănătate sau o situație nefericită în familie.

Totuși, după cum am menționat și anterior, semnificațiile acestor vise pot fi mai multe, pentru că subconștientul are un rol esențial în acest context. În concluzie, e bine să încerci să te autoanalizei, mai ales dacă aceste vise revin.