Home » Utile » Numerologia banilor. Cum se calculează cifra avuției. Dezvăluie totul despre destinul financiar al unei persoane

Numerologia banilor. Cum se calculează cifra avuției. Dezvăluie totul despre destinul financiar al unei persoane

Violeta Badea / 02.06.2021, 17:24
Numerologia banilor. Cum se calculează cifra avuției. Dezvăluie totul despre destinul financiar al unei persoane

Numerologia banilor. Vrei sa afli daca vei avea noroc la bani? Ei bine, numerologul Mihai Voropchievici este de părere că secretul stă în numerologie și spune că unele persoane s-au născut cu steaua banilor în frunte. În acest material vei afla cum se calculează cifra avuției.

Numerologia banilor. Cum se calculează cifra avuției

Ai observat că unele persoane au norocul de a câștiga bani din orice, în timp ce altele se confruntă tot timpul cu probleme financiare? Ei bine, specialiștii spun că bogăția se află în strânsă legătură cu data de naștere! Astfel, tot ceea ce trebuie să faci ca să afli dacă ai sau nu noroc la bani este să-ți calculezi cifra avuției. Iată cum faci acest lucru.

Cifra avuției se calculează în funcție de ziua nașterii, iar la numărul rezultat se adaugă cifra 1. Apoi vei aduna cifrele din număr până când vei obține o cifră de la 1 la 9. Iată un exemplu pentru a fi totul mai limpede: dacă te-ai născut într-o zi de 29, atunci ai mai întâi de adunat 2+9=11, 1+1=2, iar la aceasta cifră adaugi 1, astfel: 2+1=3. Rezultă că cifra avuției tale este 3.

Există și câteva excepții de la regulă. Vorbim de datele de 9, 18 și 27. Veți observa că după ce adunați cifrele și adăugați 1, rezultatul va fi 10. În acest caz trebuie să mai adunați o dată cifrele (1+0=1), dar nu trebuie să mai puneți încă odată acel 1 final. Astfel, cifra banilor va fi 1.

Dezvăluie totul despre destinul financiar al unei persoane

Cum se calculeaza cifra avutiei
Cum se calculeaza cifra avutiei
  • Cifra avuției 1

Persoanele care au cifra avuției 1 sunt norocoși, dar există o singură condiție. Vor strânge bani de-a lungul vieții, dar doar prin forțele proprii. Acești oameni au idei foarte bune și ar putea să înceapă oricând o afacere. Ar trebui să acționați!

  • Cifra avuției 2

Persoanele care au cifra banilor 2 iubesc confortul și au tendința de a cheltui foarte mult. Trebuie să învețe să-și gestioneze mai bine banii, altfel vor avea tot timpul datorii. Pentru a-și schimba destinul, trebuie să învețe ce înseamnă cumpătarea sau să găsească pe cineva pragmatic care să-i ajute.

  • Cifra avuției 3

Oamenii care au cifra banilor 3 atrag banii ca un magnet, sunt inspirați în afaceri și în negocieri. Singura problemă este că sunt predispuși la cheltuieli iraționale. Puțină cumpătare nu ar strica! Specialistul le recomandă să învețe să pună un ban deoparte pentru zile negre.

  • Cifra avuției 4

Persoanele care au cifra avuției 4 sunt muncitoare, modeste, dar o duc foarte greu cu banii. Oricât de mult ar încerca să strângă, oamenii aceștia nu vor ajunge să se îmbogățească niciodată, ci doar vor trăi având strictul necesar.

  • Cifra avuției 5

Oamenii care au cifra banilor 5 sunt cei mai norocoși, deoarece au șansa de a face parte dintr-o famile înstărită care să le asigure un confort financiar toată viața.

  • Cifra avuției 6

Persoanele care au cifra avuției 6 nu pun accent pe lucrurile materiale. Acești oameni nu își doresc averi, dar pun mare preț pe armonie și dragoste. Aceste persoane se hrănesc cu iubire, iar acest lucru îi face să fie cei mai mulțumiți și fericiți.

  • Cifra avuției 7

Oamenii care au cifra banilor 7 sunt teribiliști și au tendința de a risca totul pentru a se îmbogăți repede. Numerologul spune că aceste persoane au obiceiul de a înșela și de a păcăli din dorința de a avea mai mulți bani.

  • Cira avuției 8

Persoanele care au cifra avuției 8 nu știu să păstreze un echilibru. Fie vor avea parte de o avere fabuloasă, fie vor intra în faliment. Acești oameni vor totul sau nimic. Ar trebui să învețe să păstreze o linie de mijloc.

  • Cifra avuției 9

Numerologia banilor. Oamenii care au cifra banilor 9 sunt norocoși la bani. De-a lungul vieții, aceștia vor primi sume importante de bani fără a depune niciun efort.