Home » Utile » Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Alexandru Cazacu / 01.05.2021, 12:48
Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Auchan de Sărbători. În plină pandemie de COVID-19, programul marilor magazine din România poate fi diferit de la o localitate la alta, din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru combaterea pandemiei. Cu toate acestea, lanțurile de magazine au anunțat deja că vor fi închise Duminică, 2 mai.

Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru 1 mai și zilele de Paște

Vrei să mai cumperi anumite produse ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Auchan au actualizat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. După cum ne-am obișnuit, în fiecare an, marile magazine din România au un program special pentru Sărbătorile de Paște. Cu toate acestea, în contextul pandemiei de coronavirus, orarul acestora poate fi diferit de la un magazin la altul, deoarece autoritățile pot schimba restricțiile, în funcție de rata de infectare. Care este programul Auchan pentru ziua de 1 mai și de Paște poți afla mai departe.

Chiar și în cazul lanțului de magazine Auchan programul diferă de la magazin la magazin. Cu toate acestea, informații detaliate în ceea ce privește orarul de funcționare în zilele de Paște și de 1 mai poate fi găsit pe site-ul companiei. Așadar, majoritatea magazinelor Auchan vor fi deschise în felul următor:

  • Până vineri, 30 aprilie, magazinele vor fi deschise între orele 07:00 – 21:00
  • Sâmbătă, de 1 mai: 07:00 – 18:00
  • Duminică 2 mai – Închis
  • Iar luni, 3 mai, majoritatea magazinelor Auchan vor fi deschise între orele 10:00 – 21:00.

Surpriză pentru clienții Auchan

Începând din data de 9 martie, clienții Auchan pot găsi pe rafturile magazinului produse sportive Decathlon. În urma unui parteneriat între cele două companii, articolele Decathlon pot fi achiziționate de la raionul de echipamente sportive din cadrul magazinului Auchan din Drumul Taberei.

”Este un proiect pilot, cu intenția de a-l extinde în mai multe magazine Auchan. Această decizie va fi luată în funcție de mai mulți indicatori, printre care și reacțiile și comportamentul consumatorilor față de proiect”, au explicat oficialii companiei, potrivit economica.net.

Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru 1 mai și Paște
Program Auchan de Sărbători. Orarul complet pentru 1 mai și Paște

Totodată, aceștia mai susțin că există mai multe parteneriate sub diverse forme între Decathlon și alte companii, printre care și Auchan, în mai multe țări din Europa și nu numai. Trebuie să menționăm că în România, Decathlon operează o rețea de 28 de magazine fizice și o unitate online, precum și un depozit pentru țara noastră, dar și pentru Grecia și Bulgaria.

Câte magazine are Auchan

Lanțul de magazine Auchan România are în prezent 33 de hpermarketuri, o rețea de 47 de magazine MyAuchan, dintre care 38 sunt în stațiile Petrom. Pe lângă acestea, mai sunt și 5 supermarketuri Auchan.

Deși pandemia de coronavirus a făcut ravagii în 2020, vânzările lanțului de magazine Auchan s-au dublat.

”Numai de la începutul acestei săptămâni trimitem zilnic 120 de camioane pe zi către magazinele noastre, vânzările au crescut foarte mult, chiar cu 100% de câteva zile, numărul de clienți la fel, se lucrează în condiții destul de grele, iar acești oameni fac faţă cât pot de bine comenzilor crescute, paleţilor de marfă, umplerii rafturilor, totul în condițiile asigurării igienei și siguranței pentru clienți.

Mă înclin în fața tuturor pentru munca responsabilă pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada și îi asigur că toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mândru că avem asemenea echipe!”, spunea la acea vreme directorul general Auchan Retail Romania, Ionuț Ardeleanu, potrivit Agerpres.