Home » Utile » Program Mega Image de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Mega Image de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Alexandru Cazacu / 01.05.2021, 12:44
Program Mega Image de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Precum și celelalte mari magazine din România, Mega Image și-a stabilit programul pentru ziua de 1 mai și pentru zilele de Paște. Înainte de toate, trebuie să menționăm faptul că magazinele vor avea un orar diferit. În continuarea articolului, puteți afla care este programul lanțului de magazine Mega Image de Sărbători.

Program Mega Image de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Vrei să mai cumperi ceva pe ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Mega Image au actualizat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. În ultima perioadă, în contextul pandemiei de COVID-19, autoritățile au stabilit mai multe restricții, iar magazinele Mega Image, precum și alte mari magazine din România, vor funcționa conform normelor în vigoare și vor respecta deciziile luate de Guvern. Din fericire, în ultima perioadă rata de infectare a scăzut.

Se pare că până vineri, orarul magazinelor Mega Image va fi unul normal, respectându-se măsurile impuse de autorități. Așadar, în localitățile în care se impune, programul va fi redus până la ora 18:00.

Programul magazinelor Mega Image

  • În perioada 24 – 29 aprilie: ora deschiderii va varia între 06:00, 07:00 și 08:00 dimineață. În localitățile unde rata de infectare depășește pragul de 4 la mia de locuitori, magazinele se vor închide la ora 18:00, acolo unde incidența este sub acest nivel, magazinele își vor încheia programul la ora 21:00.
  • Vineri, 30 aprilie: magazinele se deschid de asemenea la 06:00, 07:00 sau 08:00 dimineață. La ora 20:00 se închid magazinele acolo unde rata de infectări depășește 4 la mia de locuitori.
  • De 1 Mai, ora deschiderii va varia între 06:00, 07:00 și 08:00. Magazinele își vor încheia programul la ora 18:00 și respectiv 21:00, dacă incidența este mai mică.
  • Pe 2 mai toate magazinele sunt închise.
  • Din 3 mai, magazinele vor reveni la programul normal. Așadar, se vor deschide de la ora 8:00, iar la ora 18:00 își încheie programul magazinele din localitățile un rata de infectare depășește pragul de 4 la mia de locuitori.
Program Mega Image de Sărbători. Orarul magazinelor pentru zilele de Paște și 1 mai
Program Mega Image de Sărbători. Orarul magazinelor pentru zilele de Paște și 1 mai

Prioritățile Mega Image din 2021

Potrivit reprezentanților companiei, Mega Image și-a stabilit pentru 2021 trei mari priorități. Mai exact, este vorba despre continuarea dezvoltării rețelei de magazine online și offline, îmbunătățirea experienței la cumpărături și investițiile în zona digitală. În 2020, Mega Image a deschis aproximativ 90 de noi magazine, încheind anul cu 850 de supermarketuri și unități de proximitate.

”În 2021, am intrat cu un plan construit pe tot ce am învăţat din 2020“, spun reprezentanții companiei, potrivit Ziarul Financiar.

De asemenea, oficialii au menționat că anul trecu a fost un an diferit, care a pus la încercare compania și a provocat angajații să vină cu soluții imediate. Totodată, potrivit reprezentanților retailerului, angajații au avut de învățat atât din perspectiva businessului, a modului de lucru în echipă, cât și a comportamentului de consum al clienților.

Despre Mega Image

Mega Image a fost fondat în 1995 și este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri și magazine de proximitate din România, aflate în mai multe orașe din țară, precum București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Bacău, Focșani, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. În anul 2000, compania a fost cumpărată de grupul belgian Delhaize Group, iar acum Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.