Home » Film & Seriale » Cât costă un abonament AntenaPlay și ce îți oferă de fapt. Lista emisiunilor și a serialelor cu durată limitată

Cât costă un abonament AntenaPlay și ce îți oferă de fapt. Lista emisiunilor și a serialelor cu durată limitată

Cojocaru Cristian / 08.09.2021, 16:38
Cât costă un abonament AntenaPlay și ce îți oferă de fapt. Lista emisiunilor și a serialelor cu durată limitată

AntenaPlay este una dintre platformele românești de streaming, astfel că românii pot beneficia de ea în urma unui abonament încheiat. Află cât costă și ce emisiuni poți viziona pe una dintre cele mai cunoscute platforme autohtone.

Beneficiile unui abonament AntenaPlay

AntenaPlay este o platformă online ce aparține trustului de presă Antena TV Group. În cadrul platformei sunt difuzate toate canalele TV ale trustului, în regim live, dar și emisiuni în sistem video la cerere. Dintre emisiunile care pot fi vizionate pe platformă fac parte iUmor, Chefi la cuțite, Burlacul dar și alte emisiuni cunoscute pe care le poți viziona 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cei care dețin un astfel de abonament beneficiază de mai multe facilități. Astfel aceștia au acces nelimitat la emisiunile tematice, spectacole și reality show-uri pe canalele dedicate. Astfel poți să oprești și să vezi de la început toate filmele și serialele preferate. În același timp, poți vizionat toate aceste programe pe toate tipurile de dispozitive smart precum telefon, tabletă, PC , laptop sau Smart TV.

AntenaPlay vine cu 6 canale în regim live oriunde și oricând vrei. Dintre acestea fac parte Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena Internațional. În ceea ce privește canalale tematice cu conținut video la cerere, putem enumera Mireasa, Antena Monden, Comedy Play și Cook & Play. Totodată poți vedea în reluare filmele sau serialele la care nu ai avut timp să te uiti, oricând vrei, în următoarele 7 zile de la difuzare.

abonament antenaplay
Poti viziona nenumarate emisiuni si seriale in cadrul platformei AntenaPlay

Prețul platformei a crescut

Dacă vestea bună constă în faptul că abonații pot beneficia de toate aceste facilități, cea mai puțin bună constă în faptul că platforma de streaming AntenaPlay și-a dublat prețul. Astfel, abonații vor plăti o sumă similară cu cea pe care o plătesc în cazul unui abonament de bază la Netflix.  Astfel, începând cu data de 1 septembrie, prețul a crescut de la 4 euro lunar la 8 euro pe lună.

„De la 1 Septembrie 2021 preţul abonamentului lunar AntenaPlay va fi de 7.99 euro (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ţi putea oferi şi mai mult conţinut de calitate, original şi exclusive, dar şi cea mai bună experienţă de vizionare”, scrie site-ul antenaplay.ro.

Tot în cadrul sursei citate este menționat faptul că plata se face în lei, ceea ce înseamnă că prețul unui abonament AntenaPlay este acum de 39 de lei. Ultima scumpire care a fost anunțată în cadrul platformei a avut loc în luna februarie a anului 2020, atunci când prețul s-a dublat pentru prima oară, de la 10 lei pe lună la 20 de lei.

Ce emisiuni poți viziona pe platforma de streaming românească

În cazul emisiunilor bazate pe formate internaționale, acestea au un număr limitat de zile în care pot fi vizionate după difuzarea la TV, urmând ca după această perioadă, emisiunile să dispară de pe site. În ceea ce privește lista, aceasta cuprinde:

  • Burlacul (Sezonul 6)  | 1 an;
  • Jurământul | 7 zile;
  • Vei fi a mea, Paloma | 21 zile;
  • Legea Familiei | 21 zile;
  • Moștenirea | 7 zile;
  • Flăcările Destinului | 29 iulie-31 decembrie 2021;
  • Destinația | 30 zile;
  • Îngerașul | 7 zile.

Un aspect important de luat în considerare este faptul că regula de difuzare a emisiunilor și serialelor care apar în lista anterioară are aplicabilitate în cazul tuturor clienților care se află pe teritoriul Uniunii Europene. În cazul celor care se află în afara UE, aceia nu vor putea viziona respectivele emisiuni. Totodată, AntenaPlay nu mai deține drepturi de difuzare pentru sezoanele anterioare ale emisiunilor X Factor, Chefi la Cuțite, Asia Express, Te cunosc de undeva, Insula Iubirii, Burlacul, The Wall, The Four și Splash.