Home » Life & Style » Urări de Florii. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de La Mulți Ani pentru cei care poartă nume de flori

Urări de Florii. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de La Mulți Ani pentru cei care poartă nume de flori

Nechifor Ioana / 14.04.2022, 16:05

Urări de Florii. Sfânta zi de sărbătoare este un prilej de bucurie pentru toți credincioșii și are o semnificație aparte pentru cei care își serbează onomastica. Sărbătorită în fiecare an duminica dinaintea Sfintelor Sărbători Pascale, ziua de Florii comemorează un eveniment important în Biblie, intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim (înainte de Patimi). De Florii, peste 1,4 millioane de români își serbează onomastica. Am cules pentru tine cele mai frumoase urări de Florii, mesaje și felicitări pe care să le trimiți în dar sărbătoriților.

Urări de Florii, un cadou deosebit pentru cei dragi

Urări de Florii. Mesaje deosebite pentru persoanele dragi care își serbează în această zi sfântă de sărbătoare onomastica. Fie că poartă numele de Florin, Florina, Violeta, Lăcrămioara, Camelia, Margareta, Viorica, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa sau, în cazul bărbaţilor, Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crin, dar și alte derivate, toți merită un mesaj special de La mulți ani.

Am pregătit pentru tine o selecție de urări și mesaje, din care să te inspiri pentru a le pregăti o supriză deosebită sărbătoriților din viața ta. Gânduri senine, care vor reuși să aducă zâmbetul pe chipul persoanei dragi și să-i ofere un cadou prețios.

Urări de Florii, gânduri atent alese de apreciere, pe care puteți să le trimiteți așa cum sunt prezentate mai jos sau să le personalizați.

Sms-uri de trimis cu prilejul onomasticii

1. Ești o floare printre flori. Ești tot ce e mai frumos și pur. Astăzi, de onomastica ta, îți trimit cele mai sincere gânduri și urări. La mulți ani minunați, Flori!
2. Sfânta Duminică de Florii să îți aducă liniște în suflet și armonie în viață. La mulți ani încărcați cu bucurii, pace și iubire!
3. La mulți ani, Florentina/ Florin! Cu prilejul onomasticii tale, îți trimit cele mai frumoase gânduri de voie bună, sănătate și fericire. Să îți păstrezi mereu zâmbetul pe chip și sufletul senin!
4. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o persoană minunată! Să ai un an plin de realizări și cât mai multe dorințe împlinite. La mulți ani, X(treceți numele persoanei sărbătorite)!
5. La mulți ani pentru toți cei care își sărbătoresc ziua de Florii. Această zi minunată să vă încarce cu gânduri pozitive, iubire, liniște și pace!
6. Mireasma Floriilor să-ți intre în casă cu mult belșug și spor în toate! La mulți ani, X!

Urări de Florii
Urări de Florii

Cele mai frumoase și emoționante urări

7. Drumul vieții tale să fie presărat cu ghiocei, ca să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, trandafiri ca să fii veșnic iubită și margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți încărcați cu bucurii și tot ce e mai frumos!
8. La mulți ani, om drag! Viața să te surprindă în fiecare zi cu tot ce mai frumos și bun!
9. Daruri minunate am pentru tine. Gânduri senine care să te însoțească în fiecare clipă a vieții tale, curaj – ca să îți urmezi calea și speranță, ca să îndeplinești tot ce visezi. La mulți ani!
10. Flori alese și zile senine, sănătate și multe bucurii! La mulți ani, Florentina, și tot binele din lume!
11. Tu ești floarea care mi-a redat speranța. La mulți ani, draga mea!

Mesaje speciale de Florii

12. Multe flori sunt pe lume, dar dintre toate tu ești cea care m-a fascinat. La mulți ani minunați, presărați cu praf de stele și încărcați cu clipe de neuitat!
13. Ziua numelui să îți fie bogată în bucurii, pace în suflet și în viață! Viața să îți scoată în cale doar oameni dragi, care să te însoțească pe al tău drum și îți fie sprijin necondiționat. La mulți ani, x!
14. Sfânta zi de Florii să îți încarce sufletul cu bucurii, viața cu daruri alese și oameni frumoși. La mulți ani minunați!
15. La mulți ani de Florii, prieten drag! Să rămâi același om nemaipomenit, să îți păstrezi voia bună mereu și să te înconjori doar de ce e frumos și potrivit ție.
16. Cele mai frumoase urări de Florii ți le dedic ție, draga mea! Să îți fie viața un vis frumos, cu împliniri și amintiri de neuitat! La mulți ani!
17. Cele mai sincere gânduri se îndreaptă către tine. Îți doresc ca atunci când cazi, să îți găsești puterea să te ridici și să mergi pe al vieții drum mai puternic și mai bun. La mulți ani cu voie bună, înțelepciune și echilibru!

Gânduri senine pentru sărbătoriți

18. Gânduri calde și senine, dragoste și numai bine! Să îți fie drumul pavat cu stele, speranță și mângâiere. La mulți ani de Florii!
19. Frumusețea florilor să îți însenineze ziua, să îți aducă bucurie și mângâiere! La mulți ani fericiți, buni și armonioși!
20. Cele mai frumoase flori s-au strâns în acest buchet pentru tine. Alături de ele, ai și cele mai sincere și frumoase sentimente, păstrate special, pentru a-ți fi mereu alături și a-ți oferi un dar prețios. La mulți ani, draga mea!
21. Pace, bucurie și armonie! Să le porți mereu cu tine și să nu uiți niciodată că ești o floare printre flori. La mulți ani superbi, încărcați cu daruri alese!
22. Pentru cea mai frumoasă floare din lume, cele mai frumoase urări și gânduri de sănătate, fericire și iubire! La mulți ani nemaipomeniți!

La mulți ani, Flori/Florin!

23. La mulți ani, Flori/ Florin! Să ai o zi superbă, cu oameni dragi alături și cadouri prețioase!
24. Este ziua ta, ziua unei flori gingașe de care îmi voi aminti mereu cu drag. La mulți ani frumoși!
25. Cu prilejul onomasticii tale, de Florii, îți trimit mesaje alese, gânduri sincere și sentimente prețioase.
26. La mulți ani de Florii, plini cu tot ce e mai frumos, iubire și belșug! Veselia să nu te părăsească, iar chipul mereu să îți zâmbească!
27. La mulți ani, floare frumoasă! Să îți fie sufletul mereu cuprins de bucurie, gândurile senine și inima plină de iubire! Sfânta zi de sărbătoare să îți ofere în dar tot ce e mai bun pentru tine!