Home » Când, unde, cum » Când începe Chefi fără limite, la Antena 1, emisiunea culinară cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Luna când intră în grilă

Când începe Chefi fără limite, la Antena 1, emisiunea culinară cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Luna când intră în grilă

Alexandru Cazacu / 19.01.2022, 10:54
Când începe Chefi fără limite, la Antena 1, emisiunea culinară cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Luna când intră în grilă

Un nou show de adventure-cooking începe în curând la Antena 1, care îi va avea ca protagoniști pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Află în continuarea acestui articol când începe „Chefi fără limite” și care este avantajul lui Cătălin Scărlătescu în cel mai nou show gastronomic de la Antena 1.

Când începe Chefi fără limite la Antena 1

Emisiunea care combină într-un mod excepțional gătitul cu călătoriile și aventura, „Chefi fără limite”, va avea premiera în luna februarie, la Antena 1. Cel mai nou show gastronomic le va oferi telespectatorilor un spectacol extraordinar, cu destinații incredibile și momente pline de suspans și adrenalină.

Se pare că la filmările pentru „Chefi fără limite”, Cătălin Scărlătescu s-a simțit ca acasă, celebrul chef fiind pasionat de călătoriile cu barca prin Grecia. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au simțit că intră în luptă cu un oarecare dezavantaj.

„Știți deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă. În Grecia am inventat eu gastronomia, acum șase milenii! În limba greacă sunt fluent, sau asta îi las pe Bontea și Dumitrescu să creadă!”, a mărturisit Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Când începe emisiune Chefi fără limite, la Antena 1
Când începe emisiune Chefi fără limite, la Antena 1

Noi provocări pentru cei trei chefi

Faptul că protagoniștii show-ului nu au avut la îndemână ingredientele respective și au fost nevoiți să le obțină prin anumite probe și misiuni, provocarea a fost pe măsură. În acest context, pentru a fi cu un pas înainte, cei trei chefi își vor scoate atuurile din mânecă și se vor duela într-o competiție gastronomică fără precedent.

”Bontea și Dumitrescu nici nu realizează cu ce avantaj intru în competiție. În primul rând, cunosc cel mai bine Grecia, cunosc felul de a fi al localnicilor și mai cunosc și limba! Sincer să fiu, știu doar câteva cuvinte, dar asta rămâne între noi! Am mai inventat eu câteva, să pară că vorbesc fluent, ca să îi pun în gardă”, a spus Cătălin Scărlătescu râzând.

Chefi fără limite va avea premiera în luna februarie

Ei bine, acum rămâne de văzut dacă faptul că vorbește limba greacă va fi un avantaj pentru Cătălin Scărlătescu. Telespectatorii vor putea afla acest lucru în sezonul I al emisiunii „Chefi fără limite” care, după cum am menționat și mai sus, va avea premiera în luna februarie, pe Antena 1.

Co-prezentatorii show-ului sunt nimeni alții decât chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei. Chef Ștefănescu va avea grijă ca cei trei chefi să respecte indicațiile fiecărei probe, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei. În cadrul emisiunii, celebrii bucătari se vor duela și vor descoperi gusturi și destinații noi. Totodată, ei vor dezvălui și povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene.

Așadar, telespectatorii care doresc să afle cum se descurcă protagoniștii noului format culinar, pot urmări „Chefi fără limite”, la Antena 1, începând din această primăvară. Nu rata cel mai nou show gastronomic!