Home » Când, unde, cum » Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia, în 2022. Suma pe care trebuie să o achiți în funcție de numărul de zile

Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia, în 2022. Suma pe care trebuie să o achiți în funcție de numărul de zile

Manolică Anca / 05.08.2022, 17:33
Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia, în 2022. Suma pe care trebuie să o achiți în funcție de numărul de zile

Intenționezi să pleci în vacanță în Grecia, dar drumul de străbătut cu mașina ți se pare mult prea lung? Ei bine, există oricând varianta să închiriezi o mașină de acolo, pentru a te bucura din plin de priveliștile superbe pe care Republica Elenă le oferă. Află cât costă să închiriezi o mașină în Grecia, în 2022.

Cât te costă să închiriezi o mașină în Grecia, pentru câteva zile

Grecia continuă să fie și în acest an una dintre destinațiile de vacanță preferate de români. Fie că aleg să plece cu mașina personală, fie cu avionul, foarte mulți aleg litoralul elen atunci când vine vorba de a petrece un concediu pe cinste. Și cum Grecia este o țară care are foarte multe insule și locuri frumoase de vizitat, este nevoie de o mașină pentru o deplasare mai facilă.

Dacă și tu te numeri printre cei care şi-au ales ca destinaţie de vacanţă Grecia în acest an, dar nu vor să plece cu mașina, ei bine, află că există posibilitatea de a închiria o mașină de acolo. Descoperă, în rândurile de mai jos, cât trebuie să scoţi din buzunar pe zi pentru a închiria o maşină.

Ce maşină să închiriezi în Grecia și de unde

Cu ajutorul unei maşini te poţi deplasa mult mai uşor oriunde îţi doreşti, fără a ţine cont de orarul mijloacelor de transport în comun. Așadar, indicat ar fi să alegi să conduci acelaşi tip de maşină cu care ești deja obișnuit, pentru a te simți cât mai confortabil atunci când ești la volan.

În acest fel, va fi puţin probabil să întâmpini probleme cu tipul de combustibil, cutia de viteze sau să te acomodezi cu drumurile înguste. De asemenea, cele mai potrivite maşini de închiriat în Grecia sunt cele din clasa mini sau clasa economică, pentru că au un consum mai mic.

Desigur, trebuie să te ocupi din timp de acest lucru, poate chiar după achiziționarea biletului biletului de avion. Pentru a avea mai multe opțiuni din care să alegi și, desigur, un preț mai bun. Pentru a face asta, află că ai la dispoziție două variante foarte accesibile.

Fie apelezi la o companie de rent a car din zonă, fie folosești un motor de căutare cunoscut, ori un site care se ocupă cu închirieri, precum RentalCars, HolidayAutos, Carrentals, AutoEurope, Momondo etc.

Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia? Ei bine, la această întrebare nu există un răspuns standard pentru că, după cum am spus și anterior, contează tipul de mașină pentru care optezi, brandul, clasa sau dotările acesteia, perioada în care este închiriată și multe altele.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Grecia, potrivit Antena 3:

  • Suzuki Celerio – 48 euro/zi;
  • Fiat Panda – 51 de euro/zi;
  • Toyota Aygo – 60 de euro/zi;
  • Chevrolet Spark – 61 de euro/zi;
  • Volkswagen Polo – 63 de euro/zi.