Home » Când, unde, cum » Catalog de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Catalog de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Alexandru Cazacu / 08.11.2021, 13:19
Catalog de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 – 14 noiembrie

În această perioadă, lanțul de magazine Lidl vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții săi. La mai multe produse se vor face reduceri, iar unele dintre ele sunt destul de mari. De asemenea, începând de astăzi, în magazinele Lidl vom găsi și unele accesorii auto, utile înaintea sezonului rece. Iată catalogul de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 – 14 noiembrie.

Ce oferte și reduceri sunt la Lidl în perioada 8 – 14 noiembrie

Mulți români aleg să își facă cumpărăturile la Lidl, iar în această săptămână, celebrul retailer vine cu oferte interesante pentru clienții săi. Ba chiar mai mult de atât, în următoarele zile, unele produse pot fi reduse chiar și cu până la 40%. De asemenea, în catalogul Lidl vom găsi și renumitele ”Oferte de zece”.

Așadar, în perioada 8 – 14 noiembrie, pe rafturile magazinelor Lidl vom putea găsi miere polifloră la un preț redus cu 40%. De asemenea, începând din 8 noiembrie, reduceri consistente vor fi și la salamul bănățean, carne de vită și pulpă de porc.

Reduceri Lidl la zeci de produse

De asemenea, potrivit catalogului de oferte Lidl din această săptămână, reduceri vor fi și în rândul alimentelor pentru animalele de companie. Mai exact, hrana umedă pentru câini costă doar 2,49 lei, iar sticksurile dentare pentru aceste animale sunt pe raft la prețul de 1,99 lei. În ceea ce privește hrana pentru pisici, pernuțele crocante sunt reduse în această săptămână cu 32%.

Tot în perioada 8 – 14 noiembrie, printre multe altele, Lidl are oferte și la diferite produse lactate, diferite sortimente de fructe și la legume, precum cartofii albi care, potrivit catalogului vor fi cu 30% mai ieftini.

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele Lidl din perioada 8 – 14 noiembrie. Pentru a te bucura de toate reducerile, trebuie să tragi o fugă până în cel mai apropiat magazin al retailerului.

Catalog de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 - 14 noiembrie
Catalog de oferte și reduceri la Lidl pentru perioada 8 – 14 noiembrie

Accesorii auto, utile înainte de sezonul rece

După cum am menționat în rândurile de mai sus, Lidl a anunțat că începând pe 8 noiembrie va vinde și unele accesorii auto, folositoare înainte de venirea iernii. Printre accesoriile interesante se numără și o lanternă de lucru cu LED. Datorită magnetului de care dispune, aceasta se poate prinde de diferite suprafețe metalice, facilitând munca celor care o folosesc.

De asemenea, începând de astăzi, pe rafturile din Lidl vom găsi și cabluri de pornire auto cu o lungime de 3,5 metri, iar prețul acestora este de doar 64,99 lei. Totodată, printre accesoriile utile pentru autoturisme este și mașina de înșurubat cu impact, perfectă pentru strângerea sau desfacerea șuruburilor de la roți. Prețul acestei unelte este de 399 de lei.

Când a ajuns Lidl în România

Prezent acum în multe orașe din România, Lidl a ajuns în țara noastră prin divizia Kaufland, în 2005. Conform datelor oficiale, retailerul a intrat pe piața din România în 2010, după ce a preluat cele aproximativ 100 de magazine Plus, de la grupul Tengelmann. După doar un an de zile, toate acestea și-au schimbat denumirea în Lidl. Așadar, în 2021, Lidl a ajuns să aibă peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și mai bine de 9.000 de angajați, potrivit shtiu.ro.